SON DAKİKA
Tarih : 2022.08.16 14:14:15

Emirates, 2 Milyar Doların Üzerinde Yatırım Yapıyor

Emirates, uçak içi yolcu deneyimini geliştirmek için 2 milyar doların üzerinde yatırım yapıyor. Havayolu bu kapsamda 2022’de 120 uçağını en yeni iç mekân tasarımıyla donatmak ve tüm kabinlerinde bir dizi başka hizmet iyileştirmesi gerçekleştirmek üzere devasa bir tadilat programı başlattı.

Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Diğer havayolları sektördeki baskılara maliyetten kısarak yanıt verirken, Emirates olarak alışılmışın tersini yaparak yolcularımıza daha da iyi deneyimler yaratmak için yatırım yapıyoruz. Pandemi boyunca yolcularımızın güven ve kolaylık içinde seyahat etmesini sağlamak için yerde yolcu deneyimlerini iyileştirmeye yönelik dijital inisiyatifler de dâhil olmak üzere yeni hizmet ve inisiyatifleri hayata geçirmeye devam ettik.

Şimdi Emirates’in imza niteliğindeki uçak içi deneyimlerini bir sonraki seviyeye taşıyacak bir dizi yoğun programı uygulamaya koyuyoruz.” Emirates’in en yeni inisiyatifleri arasında geliştirilmiş yemek seçenekleri, yepyeni vegan menü, “gökyüzünde sinema” keyfi, kabin iç mekân tasarımında yükseltmeler, sürdürülebilir seçenekler ve seyahati unutulmaz kılan ufak dokunuşlar konusunda cömert bir yaklaşım yer alıyor. Emirates yolcuları, ağustos ayından itibaren aşağıdaki hizmetlerden faydalanabilecek:

Yazarlar