SON DAKİKA
Tarih : 2021.12.30 14:25:06

Emirates, 20’den Fazla Özel Havalimanı Dinlenme Salonu’nu Yeniden Açıyor

Emirates’in uçuş ağının eski haline dönmesi ve seyahat talebindeki artışa paralel olarak, premium kabinlerde seyahat eden yolcular ve belirli üyelik statülerine sahip Skywards üyeleri, Şubat ayına kadar 120’nin üzerinde dinlenme salonundan yararlanabilecekler. Pandemi öncesi ağının yüzde doksanından fazlasına seferlerini yeniden başlatan Emirates, halihazırda Dubai’de bulunan merkezi üzerinden 120’den fazla noktaya uçuyor.

First Class ve Business Class’ta seyahat eden yolcular, seyahat deneyimlerini Emirates’in Avrupa, Afrika, ABD ve Asya’daki popüler seyahat noktalarından oluşan uçuş ağındaki 20’nin üzerinde havalimanında adeta imzası haline gelmiş premium dinlenme salonu hizmetiyle tamamlayabilecekler. Aralık ayı sonuna kadar, Londra Heathrow, Birmingham ve Manchester dahil İngiltere’deki birçok havalimanında bulunan Emirates dinlenme salonları, uçuş öncesi premium deneyiminin tadını çıkarmak isteyen yolculara kapılarını yeniden açmış olacak. Londra Gatwick ve Glasgow’daki dinlenme salonları ise yolcularını Ocak 2022’de ağırlamaya başlayacak. Avrupa’da, Emirates’in Almanya’ya (Münih, Frankfurt ve Dusseldorf) ek olarak Milano ve Roma’daki dinlenme salonları da yolcuların premium olanaklardan faydalanması için yeniden açılırken, Hamburg ve Paris’teki dinlenme salonlarının ise bu ay içerisinde açılması planlanıyor.

ABD’de, Emirates uçuşlarında seyahat eden yolcular Los Angeles Uluslararası Havalimanı, Boston Logan Uluslararası Havalimanı’nın yanı sıra New York JFK havalimanında premium dinlenme salonu deneyimini yaşayabilecekler. Emirates’in San Francisco dinlenme salonu ise Şubat 2022’de yeniden hizmet vermeye başlayacak. Kahire üzerinden seyahat eden yolculara hizmet vermek üzere bir Emirates Dinlenme Salonu daha tekrar faaliyete geçerken, premium sınıftaki yolcular ve uygun Skywards statülü üyeler yakında uçuş öncesi Kolombo ve Bangkok’daki salonlarda dinleme ve gurme lezzetleri deneme imkanına sahip olacaklar. Emirates’in Dubai Uluslararası Havalimanı Terminal 3’teki özel Dinlenme Salonu’nda, Emirates’in premium yolcuları ve uygun Skywards statülü üyeler tekrar faaliyete geçen beş özel dinlenme salonunda sunulan premium hizmetin keyfini çıkarabilecekler. Terminal 3’teki B bölgesinde First Class sınıfında seyahat eden yolculara özel bir deneyimi sunan Emirates First Class ve Business Class Dinlenme Salonu eksiksiz hizmetiyle tekrar açıldı. Skywards Platinum ve Gold üyelerine ek olarak Business Class sınıfında seyahat eden yolcular, kalkıştan önce dört saate kadar gurme lezzetlerin ve premium içeceklerin keyfini çıkarabilecek, e-postalarını takip etmek, internette gezinmek veya aileleri ve arkadaşları ile haberleşmek için ücretsiz wi-fi bağlantısından yararlanabilecekler.

Yeni menüler, yolcuların tercihlerini karşılamak için vegan, vejetaryen ve daha sağlıklı seçenekleri de içeriyor. Emirates’in A bölgesinde yer alan First Class ve Business Class Dinlenme Salonları da Doğu Kanadı’nda faaliyetlerine yeniden başlarken, Batı Kanadı’ndaki First Class ve Business Class Dinlenme Salonları’nın önümüzdeki haftalarda yolculara yeniden açılması planlanıyor. Ayrıca, C bölgesindeki iki Dinlenme Salonu alanının daha da cazip bir deneyim sunmak üzere önümüzdeki yılın başında tamamen faaliyete geçmesini sağlamak için çalışmalar devam ediyor. Emirates’in First Class yolcuları ve Platinum Skywards üyelerine beraberlerinde , havayolunun dinlenme salonunda , bir yetişkin ve iki 17 yaş altı çocuktan oluşan üç misafir yolcu ücretsiz olarak eşlik edebilecek. Uçuşlardan önce, A bölgesindeki yolcular şeflerin açık mutfaklarda hazırladığı gurme lezzetlerin benzersiz tatlarını deneyerek Cigar Bar’da içkilerini içebilecek veya Le Clos Şarap Mahzeni’nde uzman şarap garsonlarının rehberliğinde en iyi ve en kaliteli şarapların keyfini çıkarabilecekler.

Dinlenme salonlarında ayrıca First Class için spa hizmetleri ve duş olanakları, özel bir duty free alışveriş alanı ve Business Class için Concierge Duty Free hizmeti sunuluyor. Dinlenme salonu olanaklarından faydalanan yolcular havayolunun özel A380 terminalindeki uçağa biniş kapılarına da doğrudan erişebilecekler. Emirates’in Dubai ve uçuş ağındaki belirli havalimanlarındaki özel dinlenme salonu deneyimine ek olarak, First Class ve Business Class yolcularının yanı sıra Emirates Skywards Platinum ve Gold üyeleri de havayolunun uçuş ağında bulunan 96 iş ortağı dinlenme salonu ve ayrıca kademeli olarak dahil edilecek 15 iş ortağı dinlenme salonuna erişime sahip olacaklar. Yolcular uçuşlarından önce dinlenme salonları müsaitlik durumunu ve ücretsiz veya indirimli erişim için uygunluk şartlarını kontrol edebilirler.

Yazarlar