SON DAKİKA
Tarih : 2022.01.31 15:06:48

Emirates, Amadeus İle Yeni Bir Dağıtım Sözleşmesi İmzaladı

Emirates seyahat acentelerine daha fazla esneklik, tercih ve geleceğe yönelik içeriklere kolay erişim sunmak için Amadeus ile iş ortaklığını genişleten yeni bir anlaşma imzaladı. 1 Şubat 2022’den itibaren, Amadeus’daki tüm ticari iş ortakları Emirates içeriklerine ücretsiz olarak erişebilecekler.

Yeni anlaşma kapsamında Emirates’in NDC (yeni dağıtım sistemi) içerikleri de Amadeus Seyahat Platformuna entegre edilecek ve 2022 yılı boyunca NDC içerikleri acentelerin kullanımına sunulacak. Emirates Ticari İşler Direktörü Adnan Kazım konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu: “Amadeus ile iş ortaklığımızı yenilemekten memnuniyet duyuyoruz. Bu anlaşmayla ticari iş ortaklarımızı daha da iyi müşteri deneyimleri sunma noktasında güçlendirme hedefimizde ileriye dönük bir adım daha atmış olduk. Günümüz şartlarında ve özellikle de sektörün salgın sonrası toparlanmasıyla birlikte, seyahat hizmetleri zincirindeki herkes esnek etkileşim modellerinden, dinamik ve zengin içeriklere erişmek için birden fazla araçtan ve farklılaştırılmış ürün ve hizmetler sunma becerimizden faydalanacak.”

Amadeus Seyahat Başkanı Decius Valmorbida şunları söyledi: “Bu yenileme anlaşması dağıtım stratejimiz ve devam eden perakendecilik yolculuğumuzda önemli bir kilometre taşını temsil ediyor. Emirates ile yaptığımız bu yeni anlaşmayla, 2022 yılına modern perakendeciliği desteklemek için uzun yıllardır kat ettiğimiz mesafenin üzerine koyarak ve Amadeus Seyahat Platformu üzerinden dünya çapında ve daha büyük ölçekte daha fazla seyahat içeriği sunmaya devam etme taahhüdümüzü bir kez daha gösteriyoruz.” Dinamik bir pazara hizmet veren Emirates, ticari iş ortaklarına kendi NDC destekli doğrudan bağlantı platformu Emirates Gateway üzerinden de sunulacak şekilde bağlantı seçenekleri, farklılaştırılmış ürünler ve avantajların yer aldığı bir seçki sunmayı amaçlıyor.

Yazarlar