SON DAKİKA
Tarih : 2022.02.08 15:34:48

Emirates, Arsenal Futbol Kulübünü Ağırladı

Expo 2020 Dubai'nin Premier İş Ortağı ve Resmi Havayolu Emirates, Expo 2020 Pavyon’unda Arsenal futbol takımını ağırladı. Dünyanın en çok takip edilen kulüplerinden biri olan Arsenal futbol takımının 20’den fazla oyuncusu, Emirates 2020 Pavyon’undaki büyüleyici deneyimlerle ticari havacılığın geleceğine göz atmanın keyfini çıkardı. Arsenal oyuncularından bazıları kendi uçaklarını tasarlayıp geleceğin kabinlerini keşfederken bazılarıysa pavyonun Geleceğin Laboratuvarları sergisinde uçak malzemeleriyle deneyler yaptı.

Emirates, Expo 2020 Dubai ziyaretçilerini tüm duyulara hitap eden 10 enstalasyon ve düşünmeye teşvik eden deneyimlerle buluşturuyor. Klubün Expo 2020 Dubai turunun bir parçası olan bu ziyaretin yanı sıra , oyuncular, ayaklarını daldırdıkları ve dört katlı duvarlara tırmanmaya çalıştıkları yer çekimine meydan okuyan mega etkinliğin şelalesinde de bir mola verdiler. . Arsenal oyuncusu Alexandre Lacazette, “Dubai'yi ziyaretimiz sırasında Expo 2020'yi ziyaret etmek inanılmaz bir tecrübeydi. Sıcak havada zorlu antrenmanlarımızı çok seçkin bir ortamda yapmaktan keyif aldık. Emirates’in pavyonunu keşfetmek için mola vermek de harikaydı. Geleceğe göz attığımız bölüm, arkadaşlarımın çok ilgisini çekti; yer çekimine meydan okuyan şelale de gezimizin en eğlenceli kısmıydı. Bizi bu kadar sıcak karşılayan Emirates’e Kulübümüz adına teşekkür ederim,” dedi.

2021/2022 futbol sezonunun son haftalarına hazırlık yapan Arsenal ekibi sıcak hava antrenman programı için Dubai’de bulunuyordu. Dubai, oyuncuların boş zamanlarını değerlendirebileceği çok sayıda benzersiz etkinliğin yanında birinci sınıf antrenman sahaları ve Nad Al Sheba Spor Kompleksi gibi yıl boyu açık spor alanları ile kulübün kış antrenmanları için tercih ettiği bir yer haline geldi. Ziyaret aynı zamanda kulübün ana ortağı Emirates’le ortaklığını ilerletmesi ve gelecek girişimler hakkında fikir alışverişinde bulunmasına da fırsat sundu. Emirates ve Arsenal arasındaki iş ortaklığı Premier Lig’de ve spor dünyasında en uzun soluklu ve en çok bilinen ilişkilerden biridir. 15 yılı aşkın bir süredir Kulübün formalarında Emirates markası bulunmaktadır.

Arsenal stadı da 2028 yılına kadar Emirates Stadyumu olarak anılmaya devam edecektir. Havayolu ayrıca, son birkaç yıldır iş ortaklıklarını kutlamak için, takımın ilk 11’indeki birkaç oyuncunun yer aldığı özel giydirilmiş A380 uçağıyla dünyanın her yerine uçuşlar gerçekleştiriyor. Kulübün antrenman için sık sık yaptığı ziyaretler ve zaman zaman yapılan dostluk maçları, Dubai’nin birinci sınıf bir spor merkezi ve profesyonel spor etkinlikleri için tercih edilen bir şehir olduğunu teyit ediyor.

Yazarlar