SON DAKİKA
Tarih : 2022.02.02 13:00:06

Emirates, Beş Afrika Ülkesine Uçuşlarını Yeniden Başlatıyor

Emirates Havayolu, Etiyopya, Tanzanya, Kenya, Zimbabve ve Güney Afrika seferlerine yeniden başlıyor. Emirates 29 Ocak’tan itibaren yeniden başlattığı Dubai ve beş Afrika ülkesi arasındaki yolcu seferleriyle yolcularına Dubai varışlı ve aktarmalı uçuşlarda daha fazla seçenek ve daha iyi bağlantı imkânı sunuyor.

Yeniden başlatılan önemli sayıda sefer arasında şu uçuş noktaları bulunuyor: Addis Ababa, Etiyopya; Dar El Salaam, Tanzanya; Nairobi, Kenya; Harare, Zimbabwe; Güney Afrika’da ise Johannesburg, Cape Town ve Durban. Emirates'in Afrika'daki uçuş noktalarına seyahat eden yolcular, kolay bir şekilde Dubai üzerinden aktarma yaparak Avrupa, Orta Doğu, Amerika Kıtası, Batı Asya ve Avustralya bağlantı uçuşlarını gerçekleştirebilirler.

Emirates’in Afrika uçuş ağından son varış noktası olarak Dubai’ye seyahat eden tüm yolcuların uçuştan azami 48 saat önce onaylı bir kuruluşta QR kodlu PCR testini yaptırmış olmaları ve negatif Covid-19 PCR testi belgelerini sunmaları gerekiyor.

Geçerlilik süresi numunenin alındığı tarihten itibaren hesaplanacaktır. Dubai’ye varış sonrası, yolcular ek bir Covid-19 PCR testi yaptıracak ve testin sonuçları gelene kadar kendilerini karantinaya alacaklardır. Bu uçuş noktalarından seyahat eden ve Dubai’den aktarma yapan yolcuların nihai varış noktalarının kurallarına ve gereksinimlerine uyması gerekmektedir.

Yazarlar