SON DAKİKA
Tarih : 2022.05.14 01:21:17

Emirates, Dört Ödül Kazanarak Yarışmanın Parlayan Yıldızı Oldu

Emirates, Business Traveller Ortadoğu Ödülleri töreninde arka arkaya dokuzuncu kez “Dünyanın En İyi Havayolu” ödülünü kazandı. Seyahat sektörünün önde gelen isimlerinin katıldığı törende havayolu, “En İyi Premium Ekonomi Sınıfı”, “En İyi Ekonomi Sınıfı” ve “En İyi Yolcu Sadakat Programı” kategorilerinde de ödüle layık görüldü.

Bu ödüller, Emirates’in kendisini yeniden inşa ettiği ve toparlandığı bir yılda yolcu deneyimi girişimlerine, havada ve yerde sunduğu ürün ve hizmetlere yaptığı multimilyon dolarlık yatırımlarıyla “İyisiyle Uçun” vaadinden hiçbir koşulda ödün vermeme kararlılığını takdir eder niteliktedir. Diğer havayolu şirketleri sundukları hizmetlerde kesintiye giderken, Emirates’in yolcularına yeni hizmetler sunmaya devam etmesi, havayolunun rezervasyondan uçağa binişe kadar sunduğu ve imzası niteliğine gelmiş olan ayrıcalıklı yolcu deneyimini daha da farklı kılmak için stratejik bir avantaj elde etmesini sağladı.

Hizmete sunulmasından sadece bir yıl sonra rakiplerinden bir gömlek üstün olduğunu kanıtlayan, havayolunun Business Class kabininden esinlenilen lüks ahşap panelle donatılmış Premium Ekonomi Sınıfı kabinlerinde, yumuşak deri kaplamalı, 6 yönde ayarlanabilir başlık ve ayak destekleri bulunuyor. Premium Ekonomi Sınıfı koltukları, 102 cm'lik geniş koltuk aralığı, 49,5 cm’lik koltuk genişliği ve 20 cm'lik koltuk yatırma mesafesiyle büyük rağbet gördü.

Yazarlar