SON DAKİKA
Tarih : 2021.12.07 12:53:10

Emirates, Dünyanın Lider Dijital Havayolu Markası Ödülünü Aldı

Her yıl havayollarını, seyahat acentelerini, otelleri, teknoloji girişimcilerini, yatırımcıları ve sektörün önde gelen profesyonellerini en parlak fikir alışverişlerin ortaya çıkıp, yeni iş birliklerinin oluşması için bir araya getiren Uzakrota Travel Summit, bu yıl 2-3 Aralık tarihleri arasında online platformda gerçekleştirildi.

80’nin üzerinde ülkeden 300’den fazla konuşmacının ve 50.000’den fazla katılımcının yer aldığı Uzakrota Travel Summit’te Emirates Havayolu “Dünyanın Lider Dijital Havayolu Markası” (World’s Leading Digital Airline Brand) ödülünü aldı. 3 Aralık Cuma akşamı Madame Tussauds Muesum’da gerçekleştirilen ödül töreninde, Uzakrota kurucusu Gökhan Erdoğan tarafından takdim edilen ödülü Emirates Havayolu adına Kurumsal Satış Yetkilisi Buğra Kaya teslim aldı.

Seyahat sektöründe en iyi yolcu deneyimini sunmayı temel hedefi alan Emirates, dijital pazarlama alanında yolcularının ihtiyaç ve tercihlerini daha iyi karşılamak adına her geçen gün kendini ileriye taşımaya devam ediyor.

Yazarlar