SON DAKİKA
Tarih : 2022.02.15 15:05:51

Emirates, En Çok İzlenen Film, Dizi ve Spor Programlarını Açıkladı

Emirates’in bugün yayınladığı izleme trendlerine göre, bilim kurgu, aksiyon ve gerilim türündeki Tenet ve ailelerin favorisi olan Cruella en çok izlenen filmler olurken Friends: The Reunion 2021’de 40 bin feet yükseklikte en çok izlenen televizyon programları arasında zirvede yer aldı. Dünyanın en büyük havayolu şirketi olan Emirates, birden fazla ödüle sahip uçak içi eğlence sistemi ice (Bilgi İletişim Eğlence) üzerinden 4500’ü aşkın eğlence kanalı sunuyor.

Yolcular bu platformda en yeni film ve dizileri izleme, müzik ve podcast dinleme, uçuş bilgilerini takip etme ve uçağın dış kamerasından gelen görüntülere erişme, canlı haber ve spor yayınlarını takip etme ve Wi-Fi üzerinden bağlantıda kalma imkanına sahip olabiliyor. Emirates, ice platformundaki kapsamlı eğlence kütüphanesine her ay yüzlerce film, dizi, podcast ve müzik kanalı ekleyerek uçak içi içeriklerini sürekli güncelliyor. ice’da 2021’in en çok izlenen filmleri Geçtiğimiz yıl Emirates uçuşlarında en çok izlenen filmde, başrolleri John David Washington ve Robert Pattinson paylaşırken Michael Caine ve Kenneth Branagh gibi aktörler rol alıyor.

Tenet gelecekten gelen ve dünyayı yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bırakan bir saldırıyı önlemek için zamanın akışını değiştirmeyi öğrenen gizli bir ajanın hikayesini anlatıyor. Will Smith ve Martin Lawrence’ın rol aldığı aksiyon ve komedi filmi Bad Boys for Life ve Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson ve Salma Hayek’in oynadığı Hitman’s Wife’s Bodyguard aksiyon, komedi ve macera filmlerinin yer aldığı listede en çok izlenen filmler arasında yer aldı. Dünya sineması da ice platformunda son derece popüler. 2021’de en çok izlenenler arasında başrolünü Juliette Binoche’un oynadığı Fransız dram filmi Who You Think I Am ve Oscar ödüllü Danimarka filmi Another Round yer alıyor.

Ailelerin favorileri

Tüm kabin sınıflarında, aile filmleri büyük yankı uyandırırken 2021’de bu türdeki en iyi performansı gösteren filmler arasında uçaktaki yolcuların çok beğendiği ve başrollerinde Emma Stone ve Emma Thompson’ı gördüğümüz Cruella ve babasını kurtarmak için erkek bir savaşçı kimliğine bürünen Çinli genç bir hizmetçinin hikayesini anlatan Mulan yer alıyor. Animasyon filmleri Luca ve Soul’un yanı sıra hem yetişkinlerin hem de çocukların Harry Potter ve Fantastik Canavarlar filmlerini keyifle izlediği yeni Wizarding World serisi de ice’da büyük popülariteye ulaştı. First, Business ve Ekonomi Sınıfı’nda seyahat eden yolcular için ice üzerindeki çeşitli türlerde 1500’ü aşkın film 45 dilde sunuluyor.

Gökyüzünün en popüler dizileri

Emirates’in 2021’de gösterime soktuğu HBO Max dizileri yolcuların büyük beğenisini topladı. Emirates’in uçak içinde bölgeye özel olarak sunduğu Friends: The Reunion en çok izlenen televizyon programları arasında yer aldı. En çok izlenen diğer televizyon seçkileri arasında Kate Winslet’in başrolünde yer aldığı ödüllü dram dizisi Mare of Easttown ve başrolünde Kaley Cuoco’nun rol aldığı ve komedi, dram, gizem ve gerilim türlerini bir araya getiren The Flight Attendant yer aldı. ice platformundaki HBO Max içerikleri 2022’de de yolculara keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Büyük başarı yakalayan Succession dizisinin üç sezonu da platformdaki yerini aldı.

Kaçırılmayacak canlı spor etkinlikleri

Çoğu sporsever en sevdikleri spor gecelerini ve canlı müsabakaları izleyemediklerini düşünmek bile istemezler. Emirates ile Sport 24 ve Sport 24 Extra kanallarındaki canlı yayınların tek bir dakikasını kaçırmazsınız. 2021’de yolcuların uçakta en çok izlediği canlı spor etkinlikleri arasında UEFA Euro 2020, ertelenen 2020 Yaz Olimpiyatları, Wimbledon 2021, The British Open, NBA finalleri ve daha birçok program yer alıyor.

Emirates CNN, BBC World News, Sport 24 ve Sport 24 Extra dahil dört canlı spor ve uluslararası haber kanalı sunuyor. 2021 yılında ice birden fazla ödül kazanma geleneğini sürdürürken, yolcular 2022 APEX Passenger Choice Awards®’ın “En İyi Uçak İçi Eğlence” kategorisinde oylarını Emirates’e verdiler. Emirates, 2005’ten bu yana her yıl Skytrax’ın Dünyanın En İyi Uçak İçi Eğlence ödülünü kazanıyor. Boeing 777 ve Airbus A380 uçaklarından oluşan modern filosuyla Emirates, Covid-19 salgınının etkisi sonrası uçuş ağını güvenli ve uygun bir şekilde yenilerken hâlihazırda altı kıtada 120’den fazla varış noktasına sefer düzenliyor.

Yazarlar