SON DAKİKA
Tarih : 2023.12.18 11:33:31

Emirates, En Çok İzlenen ve Dinlenen İçerikleri Açıkladı

Yoğun bir seyahat yılı sona ererken, dünyanın en büyük uluslararası havayolu Emirates, yolcularının dünya çapında 140 uçuş noktasına yaptıkları yolculuklarında ne izlediklerini ve dinlediklerini ayrıntılarıyla inceleyerek açıkladı.

2023’te ice üzerinden en çok izlenen filmler

Birinci sınıf eğlence isteyen yolcular, 6.500'den fazla film, TV programı, podcast ve müziğin yanı sıra spor ve uluslararası haberleri izlemek için canlı TV kanalı sunan Emirates ice ile seçim yapmakta zorlanıyor. Dünya genelindeki Emirates yolcuları tarafından mevcut 2.000'den fazla Hollywood filmi, birçok uluslararası film ve 2023'ün en iyi filmleri içinden en çok izlenen filmler arasında, görsel açıdan büyüleyici bilim kurgu filmi Avatar: The Way of Water, George Clooney ve Julia Roberts'ın başrollerini paylaştığı bir romantik komedi filmi olan Ticket to Paradise ve popülerliğini koruyan aksiyon filmi Top Gun: Maverick bulunuyor.

Dünya genelinde uzun uçuş yapan yolcular aynı zamanda The Lord of the Rings üçlemesi ve John Wick filmleri gibi serileri de tercih etti. İngilizce içeriklerden sonra en çok izlenen uluslararası filmler arasında iki Bollywood aksiyon filmi Vikram Vedha ve Bholaa, Fransız gerilim filmi La Syndicaliste, Kore draması Return to Seoul ve 2023 Cannes Altın Palmiye ödüllü Fransız yapımı Anatomie d'une chute yer alıyor. Arapça konuşan yolcular ise en çok şehrin 16. yüzyıldaki işgalini anlatan Emirlik filmi Khorfakkan'ı izledi. Çocuklar ve çocuk ruhlu kalanların 2023'teki en popüler tercihleri arasında Puss in Boots: The Last Wish, Tom & Jerry Cowboy Up! Teen Titans Go! & DC Superhero Girls ve The Super Mario Bros. Movie yer aldı.

2023'te ice üzerinden en çok izlenen TV dizileri ve içerikleri

Uzun uçuşlarda Emirates yolcularının, HBO Max yapımı Succession'ın tüm sezonlarını ve The White Lotus'un her iki sezonunu büyük bir beğeniyle izlemesi, bu dizilerde olağanüstü yüksek izlenme oranlarının kaydedilmesine neden oldu. Komedi türünde ise Emirates yolcuları sevilen sitcom'lardan Friends, Brooklyn Nine-Nine ve The Big Bang Theory dizilerini tercih ederken; drama türünde de birçok yolcu, iki tarihi drama olan The English ve Women of the Movement'ın yanı sıra Bryan Cranston'ın başrol oynadığı gerilim dolu drama Your Honor'ı seçti. Çocuklar ve gençler en çok 90'larda geçen bir sitcom olan ünlü SpongeBob SquarePants'ı tercih ederken, yaşı daha küçük çocuklar ise Australia’s Bluey, Hey Duggee ve Supertato'yu izledi.

Sport 24, BBC World News, CNN ve Sky News Arabia dahil olmak üzere Emirates yolcuları ice canlı TV kanallarında Kral III. Charles ve Kraliçe Camilla'nın taç giyme törenleri, Formula 1® yarışları, NFL Superbowl, İngiltere Premier Ligi, Augusta Masters, ICC Kriket Dünya Kupası 2023, Rugby Dünya Kupası 2023, Wimbledon, DP Dünya Turu ve ABD Açık Tenis Turnuvası gibi çeşitli spor ve sosyal etkinlikleri izledi.

Yazarlar