SON DAKİKA
Tarih : 2022.12.30 00:27:50

Emirates, Günlük Bangkok Seferlerini Dörde Çıkarıyor

Emirates, Bangkok ve Dubai arasındaki günlük sefer sayısını 1 Ocak 2023’ten itibaren dörde çıkararak Tayland’da yeni yıla heyecan verici bir başlangıç yapıyor. Havayolu, iki uçuş noktası arasındaki bağlantıyı artırarak, yolculara daha fazla seçenek sunacak.

Ek seferin, Tayland’ın seyahat ve turizm açısından yaşadığı canlanmayı karşılaması bekleniyor. Ek Emirates seferi havayolunun amiral gemisi Airbus A380 ile gerçekleştirilecek. Emirates’in üç sınıflı uçağıyla gerçekleştirilecek EK374 sefer sayılı uçuşu, Dubai’den 22.35’te kalkış yaparak ertesi gün 07:35’te Bangkok’a varacak. Emirates’in iki sınıflı uçağıyla gerçekleştirilecek EK377 sefer sayılı dönüş uçuşu ise, Bangkok’tan 02.00’da kalkacak ve Dubai’ye 06.00’da varacak.

Uçuş saatleri yerel saatlere göre belirtilmiştir. Bangkok’a haftada 28 ve Phuket’e haftada 14 sefer gerçekleştiren Emirates, yolculara Tayland-Dubai arasında ve 6 kıtada 130 varış noktasına esnek uçuş seçenekleri sunuyor. Emirates ayrıca Bangkok’tan Hong Kong’a her gün direkt sefer de gerçekleştiriyor. Biletler emirates.com adresinden, Emirates Bilet Satış Ofislerinden, doğrudan veya çevrimiçi seyahat acentelerinden satın alınabilir. Emirates A380 deneyimi geniş ve konforlu kabinler, Uçak İçi Dinlenme Salonu, First Class süitler ve Duş&Spa gibi gökyüzündeki en ayrıcalıklı ürünleri ile büyük rağbet görmeye devam ediyor.

A380 deneyimine daima ödüllü servis hizmeti, bölgesel lezzetler ve özgün tatların yanı sıra havayolunun 5000’den fazla eğlence kanalına yolcuların tek tıkla ulaşabileceği ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice eşlik ediyor. Dubai aktarmalı seyahat eden yolculara, en güncel seyahat yönergelerini kontrol etmeleri ve uçuş noktalarındaki seyahat gereksinimlerini yerine getirdiklerinden emin olmalarını önerilmektedir.

Yazarlar