SON DAKİKA
Tarih : 2018.11.14 14:27:57

Emirates, Home Check-in Hizmeti ile Rahat ve Stressiz Bir Yolculuk Sunuyor

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, yoğun seyahat döneminde Home Check-in özelliği ile yolculuğu daha evden çıkmadan kolaylaştırıyor Emirates yolcuları, Home Check-in imkânı ile uçaklarına binmeden önce evlerinde check-in yaparak, stressiz bir uçuş deneyimi yaşayabiliyorlar.

Yolcular, uçuşlarından 12-48 saat önce, emirates.com üzerinden rezervasyonlarını yaptırabiliyor. Home Check-in temsilcileri, Dubai’nin herhangi bir konumunda bulunan yolcuların evlerine, otellerine ya da ofislerine gelerek, güvenlik kontrolünü gerçekleştiriyor, check-in formalitelerini yerine getiriyor, biniş kartlarını veriyor, bagajları tartıyor ve çantalarını, doğrudan uçuşlarına teslim etmek üzere etiketliyor ve naklediyor. Bu rahatlık için, herhangi bir sınıfta uçan Emirates yolcuları yedi bagaja kadar 68 dolar ödeyerek, Dubai’de Home Check-in avantajından faydalanabiliyor.

Fazladan her bagaj için de 7 dolar ödeniyor. Bu hizmet, yoğun Aralık döneminde, seyahat eden yolcuların, istedikleri şekilde havaalanına gelerek, check-in masalarını geçip, doğrudan Pasaport Kontrol noktasına gitmelerine imkân tanıyor. Home Check-in hizmeti, Emirates uçuşları için, Dubai’de verilmekte olan; havaalanındaki çıkış ve varış yerlerinde bulunan yolcu valizleri ile ilgilenen concierge hizmeti, varış yerlerinde bagaj kaplama imkanını da içeren, kapsamlı bagaj hizmetlerinin bir parçası. Emirates ayrıca, Dubai’ye varışlarda, sıkıntısız bir seyahat deneyimi sağlanması için, bagajların alındığı, gümrük işlemlerinin gerçekleştirildiği ve yolcuya teslim edildiği bir Eve Teslim hizmeti de sunuyor. Ayrıca, çantalarını havaalanında bırakmak isteyen yolcular için, bir bagaj emanet bölümü de bulunuyor.

Yazarlar