SON DAKİKA
Tarih : 2021.07.03 02:29:56

Emirates, Küçük Ve Orta Ölçekli İşletmeleri Seyahat Etmeye Teşvik Ediyor

Havayolu, KOBİ'lerin küresel ekonominin düzelmesinde oynadığı hayati rolün farkında olarak, işletmelere büyüme olanaklarıyla bağlantıya geçmelerine yardımcı olmak için destek oluyor. Emirates, BM Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Günü'nü ve bu işletmelerin salgın sonrası iyileşme sürecinde oynadıkları hayati rolü kutlamak amacıyla, programa kaydolan yeni üyeler için bir Business Rewards teşvikini hayata geçirerek, küçük ve orta ölçekli işletmeleri tekrar göklerdeki yerini almaları ve seyahat bütçelerini ödüle çevirmeleri için güçlendiriyor.

27 Haziran - 27 Temmuz 2021 tarihleri arasında Emirates'in Business Rewards kurumsal sadakat programında üye hesabı açan küçük ve orta ölçekli işletmeler, Avrupa'nın her noktasına bir Ekonomi Sınıfı gidiş dönüş bilete denk gelen 10.000 Business Reward Puanı değerinde bonus kazanacaklar. Halihazırda Emirates'in Business Rewards programına üye olan 20.000'den fazla küçük ve orta ölçekli işletme bulunuyor. Emirates, Şirketlere kayıt olmayı basitleştirmiş, daha kolay puan kazanma ve kullanma, puanları toplarken ve harcarken daha fazla esneklik ve aynı zamanda son dakika rezervasyonlarında bile sınıf yükseltme olanakları dahil çok çeşitli faydalar sunuyor.

Ülkelerin giriş şartlarını kolaylaştırmasıyla birlikte, iş seyahatleri ivme kazanmaya başlarken, küçük ve orta ölçekli işletmeler yeni olanaklar ortaya çıktıkça hızla seyahat planları yapmak için esneklik talebinde temel etken haline gelmiştir. Emirates, salgının etki ettiği küçük ve orta ölçekli işletmeleri desteklemektedir. Emirates Business Rewards programı üyeleri, şirketin sunduğu ve sektörde stressiz seyahat planlaması için en cömert politikalar arasında yer alan esnek rezervasyon politikalarının yanı sıra çoklu risk içeren seyahat sigortasından faydalanıyor. Business Reward programı üyeleri, salgının başından beri seyahat planlarında değişiklik yapmaları gerektiğinde puan geçerlilik sürelerinin uzatılmasıyla ek güvenceye sahip olmuştur.

Business Rewards programı üyeleri, seyahat planlarının koruma altında olduğu bilinciyle Londra, Manila, Paris, Kahire, Milano ve Beyrut dahil en popüler destinasyonlara sık sık seyahat etmektedir. Dubai de salgın boyunca açık iş ortamı, birinci sınıf altyapısı ve yükselişte olan start-up şirketlerinin yer aldığı ekosistemi ile Business Rewards üyelerinin düzenli olarak ziyaret ettiği kilit destinasyonlardan biri olmayı sürdürüyor.

Havayolu, dünya çapında şehirlerin kademeli olarak seyahat kısıtlamalarını hafifletmesiyle birlikte, küçük ve orta ölçekli işletmelerin müşterilerini ziyaret etmesini sağlamak ve ticari kalkınma faaliyetlerini desteklemek amacı ile uçuş ağını ve tarifelerini geliştirmeye devam ediyor.

Yazarlar