SON DAKİKA
Tarih : 2021.07.14 13:01:55

Emirates, Mauritius Uçuşlarını Yeniden Başlatıyor

Emirates'in Mauritius uçuşları Perşembe ve Cumartesi günleri yapılacak. Uçuşlar, 15 Temmuz'dan itibaren Boeing 777-300ER uçağıyla, 1 Ağustos'tan itibaren ise Emirates A380 uçağıyla gerçekleştirilecek. Emirates'in EK 701 sefer sayılı uçuşu Dubai'den 02:35'te kalkacak ve yerel saatle 09:10'da Mauritius'a varacak.

Dönüş uçuşu ise Cuma ve Pazar günleri EK 704 sefer sayılı uçak ile Mauritius'tan 23:10'da kalkacak ve ertesi gün yerel saatle 05:45'te Dubai'ye varacak. Mauritius'a yapılacak Emirates uçuşları için rezervasyonlar https://www.emirates.com/tr/turkish/ adresinden, seyahat acenteleri veya Emirates Satış Ofisi üzerinden yapılabilir. Havayolu, geniş ve konforlu kabinleriyle yolcuların gözdesi olmaya devam eden Emirates A380 ile gerçekleştirdiği uçuşlarını, talebin kademeli olarak yeniden canlanması ile birlikte artırmayı sürdürecek.

A380 şu anda Emirates’in, New York JFK, Los Angeles, Washington DC, Toronto, Paris, Münih, Viyana, Frankfurt, Moskova, Amman, Kahire ve Guangzhou seferlerinde kullanılıyor. Eşsiz plajları, berrak suları ve göz alıcı manzaralarıyla seyahatseverlerin ilgisini çeken Mauritius, en popüler tatil destinasyonlarından biri olmaya devam ediyor.

Maldivler'e haftalık 28 uçuş ve Seyşeller'e haftalık yedi uçuş gerçekleştiren Emirates, yolcularına ayrıca Hint Okyanusu'ndaki diğer seyahat noktalarının keyfini çıkarma fırsatı da sunuyor.

Yazarlar