SON DAKİKA
Tarih : 2021.08.26 13:08:31

Emirates, Müşteri Memnuniyeti Vaadini Yerine Getiriyor

Biletler 24 aydan uzun süre geçerliliğini korurken iptal süresi 31 Mayıs 2022'ye uzatıldı Emirates, yolcu iadelerini yanıtlama hızıyla sektör standartlarını yükseltiyor Emirates, sürekli değişen seyahat koşullarında yolcularının karşılaştıkları değişiklikleri en iyi şekilde telafi etmelerini sağlamak amacıyla seçenek ve esnekliğe öncelik vermeye devam ediyor.

Havayolu, 2020'nin Mart ayından beri 2 milyondan fazla yolcusunun birden fazla tarih veya uçuş noktası değişikliği yapmasına ya da biletlerini ileride kullanmak üzere seyahat kuponuna dönüştürmesine yardımcı oldu. 92.000'den fazla yolcu biletlerini seyahat kuponu olarak değiştirirken, 38.000'den fazlası ise bu kupon karşılığı uçuşlarını gerçekleştirdi..

Emirates Havayolu Ticari İşler Direktörü Adnan Kazım konuya ilişkin şu açıklamada bulundu: "Uluslararası seyahat talebi giderek artarken, yolcu güvencesi ve rezervasyon esnekliği stratejimizin merkezinde yer almaya devam edecek. Yolcu dostu rezervasyon politikalarına sahip olduğumuzdan emin olarak, bizimle seyahat etmeye karar verme aşamasında olan yolcularda güven oluşturduk ve belirsizlik söz konusu olduğunda seyahat planlarıyla ilgili kontrolü daha fazla ellerine almalarını sağladık. Bu durumda, cömert iptal politikamız vasıtasıyla değişiklikleri stressiz bir şekilde yapmalarına izin verdik, seyahat kuponlarının kolayca kullanılmasını sağladık, iade işlemi sürelerini hızlandırdık ve bunların hepsini sektöre liderlik eden çoklu risk içeren seyahat sigortamızla birlikte sunduk. Ayrıca, Skywards üyelerimiz için statü ve mil geçerlilik sürelerini uzattık."

Havayolu, esnek rezervasyon konusunda oyunun kurallarını yeniden yazarak sektördeki en cömert bilet geçerlilik süresini başlattı ve yolcularına biletlerini 24 aydan uzun süre açığa alma ve diledikleri zaman kullanma seçeneği verdi. Havayolu şimdi de rezervasyon iptal süresini 31 Mayıs 2022'ye kadar uzatarak yolcularının seyahat durumlarında değişiklik olması halinde tam destek alacaklarının verdiği güvenle rezervasyon yaptırmaların sağlıyor.

Emirates ayrıca yolcu iadelerini gerçekleştirme konusunda uzun süredir devam eden taahhüdünü yerine getirmeyi sürdürerek salgının başladığı tarihten bugüne kadar yaklaşık 3,3 milyon iade talebini işleme aldı. Bilet iadelerini yönetme kapasitesini güçlendiren Havayolu, seyahat acenteleri ve yolcuları için hızlı bir dönüş süresine ulaşarak sektörün en hızlısı oldu ve çıtayı yükseltti. Havayolu böylece gelecek için daha fazla güven, saygınlık ve sadakat sağladı.

Yazarlar