SON DAKİKA
Tarih : 2021.12.22 15:42:01

Emirates, Noel İçin Yolculara Sürprizler Hazırladı

Emirates ile seyahat eden yolcular, Noel menüleri, lüks hediyeler, festival filmleri ve müzik çalma listelerini güncelledi. Emirates, bu Noel sezonunda uçuşlarını herkes için yeni ikramlarla hizmet verecek. Havayolu, 24 ve 25 Aralık tarihlerinde uçan yolcular için Noel menüleri, ikramlar, hediyeler, festival filmleri ve müzik çalma listelerini güncelleyerek hazırlıklarını tamamladı.

Festival teklifleri, uçuş sırasında ve terminal binalarındaki özel salonlarda bu imkanlardan faydalanabilecekler. Yemekler açısından, limonlu ve otlu kral karidesler, hindi pastırması, kırmızı biberli patatesler ve kremalı Brüksel lahanası, kavrulmuş patates, füme tavuk sosisi, sıcak çikolata, pudingler, armut ve daha pek çok şey var. Bölgeden ilham alan menü, First ve Business sınıfı ve ekonomi sınıfı yolcular için farklılık gösteriyor.

Londra Heathrow, Roma ve Kahire de dahil olmak üzere Dubai dışındaki bazı Emirates Dinlenme Salonlarında Noel yemekleri de mevcuttur. First ve Business Class müşterileri ve uygun Emirates Skywards üyeleri için dinlenme salonlarına ücretsiz erişim vardır . Ekonomi sınıfı yolcuları, Emirates'in özel dinlenme salonundan yararlanmak için ücret ödemek zorunda kalacaklar.

Yazarlar