SON DAKİKA
Tarih : 2023.06.12 13:10:17

Emirates, Premium Economy Yolcularına Özel Köpüklü Şarap Sunuyor

Emirates, Premium Economy Class'ın benzersiz seyahat deneyimini daha fazla uçuş noktasına taşımaya devam ederken, yolcular da Emirates'e özel seçkin bir köpüklü şarap olan Chandon Vintage Brut 2016'nın tadını çıkarabiliyor.

Lüks koltuklar, geniş diz mesafesi, sofistike kabin tasarımı ve birinci sınıf uçak içi eğlencenin yanı sıra Emirates Premium Economy, yolculara gelişmiş bir yiyecek ve içecek deneyimi sunuyor. Havayolu, yolcularına uçuş sırasında ferahlatıcı kabarcıkların keyfini yaşatmak amacıyla seçkin bir Avustralya köpüklü şarabı olan Chandon Vintage Brut 2016'yı zengin içecek seçeneklerine dahil etmiş bulunuyor. 'Hafif kompleks, genç ve canlı aromalara' sahip olarak tanımlanan Chandon Vintage Brut 2016, zarafet ve derinlik için geleneksel yöntemle yapılmış birinci sınıf bir köpüklü şaraptır.

Victoria Dağları'ndaki bozulmamış Strathbogie ve King Valley bağlarından elde edilen üzümler, zengin tınlı topraklarda yetiştiriliyor ve ılıman yaz havasında gelişiyor. Şarap daha sonra, mükemmel asitliği ve tazeliği elde etmek için iklim ve meyve potansiyeline odaklanan deneyimli şarap üreticileri tarafından, yapıldığı yöreyi yansıtan kendine özgü bir stil ve hassasiyet ile hazırlanıyo

Yazarlar