SON DAKİKA
Tarih : 2022.05.30 15:01:45

Emirates, Premium Ekonomi Deneyimini Hayata Geçiriyor

Emirates’in tam kapsamlı Premium Ekonomi ürününü uçak içinde kullanmaya başlamasıyla birlikte, yolcular bir başka seçkin Emirates seyahat deneyiminden daha yararlanabilecekler. Havayolu, yüksek talep gören bu kabinin 1 Haziran 2022 tarihinden itibaren satışa açılacağını duyurdu.

Lüks koltuklar, geniş koltuk mesafesi ve birçok havayolu şirketinin Business ürünüyle yarışacak nitelikte bir hizmet sunan yeni kabin sınıfı, popüler Londra, Paris, Sydney uçuş noktalarına gerçekleştirilen A380 seferlerinde seyahat eden Emirates yolcularına 1 Ağustos’tan itibaren ve Christchurch uçuşları için Aralık ayından itibaren sunulacak. Emirates, bölgede Premium Ekonomi kabini sunan tek havayolu şirketidir.

Emirates Havayolları Başkanı Sir Tim Clark yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘’Yaptığımız her şeyde olduğu gibi, Emirates Premium Ekonomi ürünü de yolcu deneyiminin her bir unsuruna gösterilen büyük özenle sınıfında istisnai olacak. Ekonomi sınıfından geçiş yapan yolcular paralarının karşılığını mükemmel şekilde alacaklar.’’

Tim Clark ‘’Ocak 2021’de Premium Ekonomi koltuklarımızı ilk kez sunduğumuz günden beri, fevkalade olumlu dönüş ve talep aldık. Hâlihazırda bu kabin sınıfıyla donatılan altı A380 uçağımız bulunuyor. İlk uygulamamızı sınırlı kılsa da bu deneyimi uçuş ağımızdaki çok daha fazla sayıda pazarda sunmayı amaçlıyoruz. Bu Kasım ayında, Premium Ekonomi koltukların 67 A380 ve 53 Boeing 777 uçaklarında da donatılması için tadilat programımızı başlatacağız. Program sonunda, Emirates, Premium Ekonomi kabinlerin yanı sıra diğer kabinlerdeki en yeni iç tasarımların uygulandığı 126 uçağa sahip olacak. Yolcularımızın gökyüzündeki en iyi deneyimi yaşamaya devam etmesini sağlamak açısından da çok önemli bir yatırım olacak.”

Yazarlar