SON DAKİKA
Tarih : 2022.11.17 12:58:01

Emirates, Teknoloji Uzmanlarını Kariyerleri İçin Dubai’ye Davet Ediyor

Türkiye’deki doğru becerilere sahip IT profesyonellerinin, kariyerlerinde gelişim kaydetmek için Emirates Grubu’’ndan başka yere bakmalarına gerek yok. Grup bünyesinde dünyanın en büyük lider uluslararası havayolu şirketi Emirates ve seyahat hizmetleri sağlayıcısı olan dnata yer alıyor. Grup, işe alım sürecini 22 Kasım tarihinde İstanbul’da gerçekleştireceği özel bir bilgilendirme oturumu ile başlatacak.

Oturum için değerlendirme listesine girmek, Grubun IT uzmanları ve İşe Alım ekibi ile tanışmak isteyen teknoloji profesyonelleri buraya tıklayabilirler. Önümüzdeki birkaç ay boyunca, Grup, yazılım mühendisliği, DevOps, hibrit bulut, Çevik teslim, teknik ürün yönetimi, dijital işyeri, siber güvenlik, IT mimarisi, inovasyon ve hizmet yönetimi alanlarında çeşitli roller için 800’den fazla IT uzmanını işe alacak.

Emirates Operasyon Direktörü Adel Al Redha yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Dubai, teknoloji uzmanlarının geleceğin uygulamalarının geliştirilmesinde çalışmayı arzuladığı dünyadaki ilk 10 şehirden biridir. Global bir havayolu şirketi olarak, sürekli ürün yenileme ve operasyonlarımızda verimlilik için çalışıyor, teknolojik gelişimden faydalanmak ve çalışanlarımızın becerilerini geliştirmek için yarına yatırım yapıyoruz. IT personelimizin bir parçası olacak yeteneklerle şirketimizde çalışmak için istekliyiz. Hazırlık aşamasında olan bir dizi heyecan verici ve zorlu, teknoloji ve inovasyon projelerimiz var. Bunlardan bazıları günlük süreç ve faaliyetimizi şekillendirecek. Tüm bunların teknoloji profesyonellerinin hayal ettiği kariyerin temelini oluşturduğunu biliyoruz.”

Yazarlar