SON DAKİKA
Tarih : 2024.06.10 16:00:25

Emirates, Üç Kategoride Üç Prestijli Ödül Kazandı

29 Mayıs'ta Almanya'nın Hamburg kentinde düzenlenen 2024 Pax International Magazine Awards töreninde Emirates, gökyüzündeki en iyi Wi-Fi bağlantısı ve uçak içi eğlence sistemi ice'ta sunduğu 6.500 kanaldaki zengin içerikleriyle “Orta Doğu'nun En İyi Uçak İçi Eğlence ve Bağlantısı” ödülüne layık görüldü. Havayolu ayrıca, yakın zaman önce açıklanan 2024 AirlineRatings.com Airline Excellence Awards’ta ise hem ‘En İyi Uçak İçi Eğlence’ hem de ‘En İyi Premium Ekonomi’ kategorilerinde zirvede yer aldı.

Emirates'in Ödüllü Uçak İçi Bağlantı Hizmeti Uçak içi Wi-Fi alanında her zaman öncülük yapan Emirates, 1993 yılında bağlantı hizmeti sunmaya başlayan ilk havayollarından biri oldu. Havayolu, 2007 yılında ise uçak içi mobil telefon hizmeti başlatan ilk havayolu oldu. Emirates, bugüne kadar bağlantı hizmetleri için 300 milyon ABD dolarından fazla yatırım yaptı. Emirates yolcuları, Emirates Skywards'a üye olduklarında her sınıfta ücretsiz bağlantı hizmetinden yararlanabiliyorlar. Tüm Skywards üyeleri, Business Class ve First Class'ta seyahat ederken ücretsiz internet kullanabiliyorlar. Silver, Gold ve Platinum üyeleri, Ekonomi ve Premium Ekonomi Sınıfı'nda da ücretsiz internet hizmeti alabiliyorlar.

Blue statüsündeki üyeler ise Ekonomi ve Premium Ekonomi Sınıfı'nda ücretsiz mesajlaşma uygulamasına erişebiliyorlar. Bu yıl hizmete girecek 50 yeni Airbus A350 ile Emirates, Inmarsat’ın GX Aviation tarafından sağlanan yeni yüksek hızlı uçak içi geniş bant hizmetini sunarak yolcularına daha iyi bir uçuş deneyimi yaşatacak. Airbus A350'ler, Inmarsat'ın dünyanın ilk ve tek global geniş bant ağına güç veren Global Xpress (GX) uydu ağından yararlanan ilk Emirates uçak modeli olacak. Bu hizmet sayesinde yolcular, Kuzey Kutbu üzerindeki uçuşlar da dahil olmak üzere kesintisiz global bağlantının keyfini çıkarabilecekler.

Yazarlar