SON DAKİKA
Tarih : 2022.04.03 13:40:45

Emirates, Uçak İçi Eğlence Deneyiminin 30. Yılını Kutluyor

Emirates 1992 yılında cesur bir adım atarak filosunda bulunan tüm kabin sınıflarındaki her bir koltuğa televizyon ekranı yerleştirme kararı aldı ve bu devrim niteliğindeki hamleyle gelecek yıllarda yolcuların beklentilerini ve uçak içi eğlence (IFE) sektörünü şekillendirdi.

Sizi şirketin 1992 yılında tüm koltukların arkasına kişisel koltuk içi video sistemleri yerleştirmesini konu olan Emirates reklamını izleyerek geçmişte bir yolculuğa çıkmaya davet ediyoruz. Emirates, uçak içi eğlence deneyimini sunduğu ilk günden itibaren sadece ileriye bakarak 40 bin feet yükseklikte eğlence ve bağlantı imkânlarını geliştiren yeni inovasyonları hayata geçirmeye devam etti.

Uçak içi ürün ve hizmetlerini iyileştirmeye devam eden Emirates’in, siparişi verilen gelecek filosunda sunacağı yeni nesil IFE sistemleri için planladığı heyecan verici gelişmeler arasında geniş, ultra yüksek çözünürlüklü 4k ekranlar ve gelişmiş Wi-Fi bağlantısı yer alıyor. Emirates ayrıca her ay 100 film ve 200 bölüm dizi eklenen ice platformundaki kapsamlı içeriklerini de sürekli güncelliyor.

Yazarlar