SON DAKİKA
Tarih : 2020.10.20 13:59:31

Emirates A380’de Uçak İçi Hizmetini Yeniledi

A380 Uçak İçi Dinlenme Salonu, Duş Spa, ek sağlık ve güvenlik önlemlerinin eklenmesiyle faaliyetlerine yeniden başladı. Emirates havayolu, 1 Kasım'dan itibaren yeniden tasarlanmış bir uçak içi deneyimi sunuyor. A380 Uçak İçi Dinlenme Salonu, Duş Spa, ek sağlık ve güvenlik önlemlerinin eklenmesiyle faaliyetlerine yeniden başladı.Havayolu ayrıca kış sezonu için besleyici yönden zengin bir karşılama içeceği sunarak teklifini geliştirdi.

SOSYAL MESAFELİ BAR

First ve Business Class müşterilerine hizmet veren A380 Onboard Lounge, sınırlı oturma kapasitesi ve yerinde sosyal mesafe protokolleri ile bir paket servis bara dönüşecek. Bar, müşterilerin kendi koltuklarının konforunda almaları ve keyif almaları için şaraplar, alkollü içecekler, alkolsüz içecekler ve önceden paketlenmiş lounge atıştırmalıkları sunmaya devam ediyor.

ÖNCEDEN PAKETLENMIŞ ATıŞTıRMALıKLAR

Müşteriler isterlerse koltuklarından da sipariş verebilirler. Business Class'taki seçkin Boeing 777 uçaklarındaki ve First Class'taki sosyal alanlar da müşterilerin kapıp gitmeleri için önceden paketlenmiş atıştırmalıklarla yeniden açıldı.

13 BİN METRE YÜKSEKTE BANYO

Birinci sınıf yolcular, deniz seviyesinden 13.000 metre yüksekte tekrar banyo yapabiliyor. Lüks spa ürünleri, her konuk için ayrı hediye çantalarında sunulmaktadır. Setler, ödüllü İrlandalı organik ve sürdürülebilir İrlanda markası VOYA'dan , tek kullanımlık banyo havlusu ve ek olanaklar arasından seçim yapabileceğiniz bir menü içeriyor.Lüks spa ürünleri, her müşteriye ayrı ayrı çantalarda sağlanıyor.

Ek olarak, 1 Kasım'dan itibaren Emirates'te yemek deneyimi, katı hijyen protokollerine uygun olarak operasyonlara devam edecek. Tüm sınıfların müşterileri, çok servisli yemeklerin tadını çıkarır ve şarap ve biranın yanı sıra meyve suları ve alkolsüz içecekler de dahil olmak üzere ücretsiz içecek seçenekleri arasından seçim yapar. Premium sınıflarda kokteyller de servis edilmektedir.Economy Class'ta yolcular 2 şarap arasından seçim yapabilirler. Business Class'ta müşteriler, porto ve şampanya dahil 6 şarap arasından seçim yapabilirler. First Class'ta müşteriler tatlı şarap, porto şarabı ve Dom Perignon şampanyası dahil 11 şarap arasından seçim yapabilirler.

Emirates uygulaması ayrıca, en son uygulama güncellemesiyle, yerleşik müşterilerin hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak kişisel cihazlarında menülere göz atmalarına olanak verecek şekilde geliştirildi. Emirates ayrıca, çok yakında Vitality Boost, First Class ve Business Class premium sınıflarında bir karşılama içkisinin sunulacağını duyurdu. Havayolunun şefleri ve beslenme uzmanları, ferahlatıcı bir elma, zencefil ve özel ebegümeci karışımı yarattı.

Vegan içecek antioksidanlar içerir ve glüten veya şeker içermez. Anti-Kovid Sigortası Emirates, yolculara kendi ülkeleri dışında COVID-19 teşhisi konulursa, COVID-19 ile ilgili tıbbi harcamaları ücretsiz karşılamayı taahhüt eder. Bu teminat, seyahatlerinin ilk bölümünde uçtukları andan itibaren 31 Aralık 2020 tarihine kadar Emirates ile uçan müşteriler için hemen geçerlidir. Bu, Emirates müşterilerinin, Emirates'in varış noktasına geldikten sonra başka bir şehre seyahat etseler bile, bu teminatın ek garantisinden yararlanmaya devam edebileceği anlamına geliyor Kaynak: Emirates, ikonik A380'de uçak içi hizmetini yeniden tasarladı

Yazarlar