SON DAKİKA
Tarih : 2020.11.27 17:26:27

Emirates Dünya Çapındaki Lounge Alanlarını Yeniden Açıyor

Emirates, Kahire Uluslararası Havalimanı'ndaki Emirates lounge alanı ile başlayarak dünya çapındaki lounge alanlarını yeniden açıyor. Önümüzdeki haftalarda, Emirates yolcuları, New York JFK Uluslararası Havalimanı ve Manchester Havalimanı dahil olmak üzere diğer destinasyonlarda da Emirates'in lounge hizmetlerinden tekrar faydalanabilecekler.

Havayolu lounge hizmetlerini yeniden tasarlayarak ilave sağlık ve güvenlik tedbirlerini uygulamaya koydu. Her bir lounge'da yeni protokoller devreye sokulacaktır. Açık büfe hizmetleri QR kodu ile etkinleştirilen temassız menülerle a la carte hizmet şeklinde değiştirilecek. Gün boyunca, lounge personeli her bir koltuğu ve masayı yolcular ayrıldıktan sonra dezenfekte edecek. Ek olarak, lounge alanı da düzenli olarak temizlenecek ve buharla dezenfekte edilecek. Lounge alanındaki tüm çalışanlar maske takacak ve lounge genelinde sosyal mesafe protokolleri geçerli olacak. Oturma kapasitesi her iki koltuktan biri boş bırakılacağından yarıya düşürülecek. Gıda güvenliğini sağlamak için, catering personeli maske, eldiven ve kişisel koruyucu ekipman (PPE) kullanacak. Temas yoluyla enfeksiyonu en aza indirmek için gazete, dergi ve diğer okuma materyalleri kaldırılacaktır.

Dubai Uluslararası Havalimanı'ndaki yolcu salonu B'de yer alan Emirates lounge alanı, yeniden tasarlanan bir hizmet anlayışı ve First Class'a özel bir alanla açılacak. Emirates son aylarda yolculara güvenli ve sorunsuz bir havalimanı deneyimi sunmayı hedefleyen hizmetler sunmaya başladı. Emirates'in gerçekleştirdiği bir dizi çalışmadan en yenisi, Dubai Uluslararası Havalimanı'nda yolcuların sadece yüz tanıma yoluyla check-in'den biniş kapısına geçmelerine olanak tanıyor. Emirates, yolcularının ve çalışanlarının sağlığını ve güvenliğini sağlamak için titiz bir inceleme ve dikkatli bir yeniden tasarım süreci sonrası imza niteliğindeki hizmetlerini kademeli olarak yeniden sunmaya devam ediyor.

Uçakta meşhur A380 Onboard Lounge ve Shower Spa yeniden faaliyet göstermeye başlarken, Emirates uçak içi yemek deneyimi de katı hijyen protokollerine uyarak imza niteliğindeki hizmet kalitesiyle geri dönüyor. Emirates yolcuları, şirketin esnek rezervasyon seçenekleri ve her uçuşta COVID-19 sigortası dahil çoklu riskli seyahat sigortası ile içleri rahat bir şekilde seyahat edebiliyorlar. Emirates ayrıca yolcularının ve çalışanlarının güvenliğini sağlamak için yolculuğunun her adımında kapsamlı bir dizi tedbiri uygulamaya koydu.

Yazarlar