SON DAKİKA
Tarih : 2017.05.24 12:36:01

Emirates Dünya Çapında En İyi Havayolu Seçildi

Emirates,2017 İş Seyahat Ödülleri’nde “Dünya Çapında En İyi Havayolu” da dahil olmak üzere 4 ayrı ödül kazanarak başarılarına bir yenisini ekledi. Yolcu beklentilerinin ötesinde sağladığı mükemmel hizmet alanında kendini sürekli geliştiren Emirates, çalışmalarının karşılığını, Orta Doğu İş Seyahat Ödülleri 2017’de 4 ödül kazanarak aldı. Seyahat endüstrisinin önemli yöneticilerinin katıldığı törende Emirates, “Dünya Çapında En İyi Havayolu” ödülünü aldı.

Emirates aynı zamanda; “En İyi First Class, En İyi Yolcu Sadakat Programı ve En İyi First Class Lounge” sahibi havayolu olarak da ödüllendirildi. Emirates Başkan Yardımcısı ve Operasyon Sorumlusu Adel Al Redha, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Yolcularımız, markamızın kalbinde yer alıyor. Yolculuklarının her bir adımındaki ürünleri düzenli olarak kontrol ederek daha iyi bir müşteri deneyimi sunmak için çalışıyoruz. Hatırlanmaya değer bir deneyim sunmak; yeni ürünler geliştirmek, kişisel bir temas ve sıcak bir karşılama sunmak ile ilgili... Bunun yanı sıra, Skywards ödülümüz, ayrıcalıkları ve avantajları sayesinde Emirates yolcularına sunduğu değer ile programın endüstri lideri olma konumunu pekiştiriyor. Orta Doğu İş Seyahat eleştirmenleri tarafından bu çabalarımızın takdir görmesi bizim için onur verici. Ekibime teşekkür ediyorum ve bu ödülü, tüm başarılarımızın arkasında yer alan çalışkan ekibimize armağan ediyorum” dedi.

Emirates, düzenli olarak ürünlerini geliştirmeye ve hizmetlerini iyileştirmeye yatırım yapıyor. Geçtiğimiz yıl havayolunun iyileştirdiği hizmetler arasında; yeni tasarım Business Class koltuklar, First ve Business Class yolcularına yönelik yeniden tasarlanan bakım kitleri, çevreci sürdürülebilir battaniyeler, Economy Class yolcuları için interaktif kitler ve genç yolculara sunulan yer aldı. Havayolu aynı zamanda 2,600’den fazla kanal seçeneğine sahip ice ile uçak içi eğlence sistemine öncülük etmeye de devam ediyor.

Yer hizmetlerinde ise Emirates, Dubai Uluslararası Havalimanı B Bölümünde yer alan Business Class Dinlenme Salonu yenilemesi için 11 milyon dolardan fazla yatırım gerçekleştirdi ve Cape Town Uluslararası Havalimanı’ndaki en yeni Emirates Lounge açılışı ile dinlenme salonları küresel ağını genişletti. Havayolunun sadakat programı Emirates Skywards’ın geçen yıl hizmete sunduğu Cash+Miles, üyelik sınıfı fark etmeden, yolcuların nakit ve Skywards Millerini birlikte kullanarak bilet almasını sağlıyor. Emirates’in sunduğu “Her ziyaret başına ödemeli” lounge erişimi de Emirates Skywards üyelerinin ve onların Emirates ile seyahat eden misafirlerinin, havayolunun Dubai ve diğer havalimanlarındaki First ve Business Class Lounge’larından faydalanabilmesini sağlıyor.

Kurumsal yolcular için sunulan yenilenmiş Emirates Business Rewards programı, Millerin kolay kullanımı ve son dakika rezervasyonlarda bile gerçekleştirilebilen sınıf yükseltme gibi önemli avantajlar sağlıyor. Bugün Emirates Skywards, Easyjet ve Qantas stratejik ortaklıkları da dahil olmak üzere, küresel seyahat noktalarında dünyanın en büyük ağına üyelik erişimi sağlayan 14 iş ortağına sahip. Programının aynı zamanda tüm dünyada 20,000 oteli kapsayan 24 ortaklığı da bulunuyor. Bu ayın başında Emirates, TripAdvisor Travellers’ Choice Ödülleri’nin havayolu kategorisinde ‘Dünyanın En İyi Havayolu’ seçildi. Ödül, Emirates’in TripAdvisor’da son on iki ayda aldığı binlerce yoruma dayanarak verildi. Emirates tüm bu süre içerisinde sektörde en pozitif şekilde değerlendirilen havayolu oldu.

Yazarlar