SON DAKİKA
Tarih : 2022.04.19 13:11:23

Emirates Ekonomi’de Çok Daha Fazlası Var

Binlerce kanal, uçak içi Wi-Fi ve bölgesel lezzetlerden ilham alan yemeklerle, Emirates Ekonomi Sınıfında sizi çok daha fazlası bekliyor. Kaliteden ödün vermeden özel bir sınıfta seyahatin keyfini çıkarın. Emirates, Ekonomi Sınıfında uçak içi eğlence, bölgesel lezzetlerden ilham alınarak hazırlanmış yemekler ve esnek rezervasyon seçenekleri ile seyahatlerinizde çok daha fazlası var.

Dünyanın en iyi uçak içi eğlence sisteminin keyfini çıkarabilir, gurme lezzetlerle ziyafet çekebilir, küçük gezginler için özel çocuk menüleri ve filmler ile keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Esnek rezervasyon imkanı ile daha fazla seçeneğe sahip olacağınız uçuş rezervasyonlarınızı, Emirates ile gönül rahatlığı içinde yapabilirsiniz. Emirates Ekonomi Sınıfında seyahat eden yolcular, çok uluslu kabin ekibi hizmetinden, gurme şefler tarafından hazırlanan ödüllü yemeklerden ve Emirates’in hem Türkçe hem de Türkçe altyazılı filmleri, popüler oyunları ve müzikleri içeren benzersiz uçak içi eğlence sistemi “ice” üzerinden 5000’den fazla eğlence kanalından yararlanıp, seyahatlerinin keyfini çıkarıyorlar. Emirates’in modern uçak filoları son teknolojiyle donatılarak, yolculara uçuş boyunca yüksek hızda Wi-Fi internet erişimi ve mobil telefon hizmetinden yararlanma imkanı da sunuyor. Emirates yolcuları, çeşitli popüler seyahat noktaları için Ekonomi Sınıfına özel seçeneklerden faydalanabiliyorlar.

31 Mayıs 2022 tarihine kadar gerçekleştirecekleri seyahatler için Ekonomi Sınıfı uçuş rezervasyonlarını Emirates.com.tr üzerinden veya seyahat acentelerinden yaptırıp, satın alabilirler. Uçak içi eğlence sistemi ile her zaman daha fazlası var: Dünyanın en büyük havayolu şirketi olan Emirates, ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice (Bilgi İletişim Eğlence) üzerinden 5000’i aşkın eğlence kanalı sunuyor. Yolcular bu platformda en yeni film ve dizileri izleme, müzik ve podcast dinleme, uçuş bilgilerini takip etme ve uçağın dış kamerasından gelen görüntülere erişme, canlı haber ve spor yayınlarını takip etme ve Wi-Fi üzerinden bağlantıda kalma imkanına sahip olabiliyor.

Emirates, ice platformundaki kapsamlı eğlence arşivinde her ay yüzlerce film, dizi, podcast ve müzik kanalı ekleyerek uçak içi içeriklerini sürekli güncelliyor. Ekonomi Sınıfında tadını çıkarmanız için her zaman daha fazlası var: Emirates yolcularını Ekonomi Sınıfında her zaman seyahat edilen bölgeden ilam alınarak hazırlanan yemekler, yanında taze meyveler veya salata, kraker, peynirle birlikte seçmeli ana yemek ve günün tatlısı ile ağırlıyor. Yolcular, yemeklerini ikram olarak servis edilen meyve suyu, alkolsüz içecekler ve nefis meşrubat seçeneklerinden biriyle tamamlayabiliyorlar. Kalkıştan 24 saat öncesine kadar vegan yemek talebinde de bulunabilmek mümkün. Diğer yandan, yüksek talep gören uçuş noktalarındaki bitkisel bazlı yemekler ana menü seçenekleri arasında da yer alıyor.

Yazarlar