SON DAKİKA
Tarih : 2020.11.25 12:32:05

Emirates Genişletilmiş, Çoklu Risk İçeren Seyahat Sigortası Sunuyor

Sektörde bir ilk olan bu yeni girişim, 1 Aralık'tan itibaren Emirates bileti satın alan tüm yolcular için, şirketin önceki COVID-19 sigortasını ilave çoklu risk içeren seyahat kapsamı ile büyük oranda genişletiyor.

Emirates'in mevcut COVID-19 sigortasına ek olarak genişletilmiş çoklu risk içeren, sektörde ilk olma niteliğini taşıyan girişimi sayesinde, havayolunun yolcuları seyahatlerini daha fazla güvence ve gönül rahatlığıyla planlayıp, gerçekleştirebilecekler. Emirates'in yolcularına ilave hiçbir ücret olmadan AIG Travel ile birlikte sunduğu bu sigorta, havayolu ve seyahat sigortası sektöründe türünün ilk örneği olarak öne çıkıyor. Sigorta, tüm Emirates yolcularına stressiz ve sorunsuz bir şekilde seyahat edebilmeleri adına gerçek anlamda benzersiz bir teklif sunuyor.

Bu yeni çoklu risk içeren seyahat sigortası ve COVID-19 teminatı, 1 Aralık'tan itibaren satın alınan tüm Emirates biletleri için otomatik olarak geçerli olacak ve bilet numarasının 176 ile başlaması şartıyla iş ortağı havayollarının gerçekleştirdiği ortak uçuşları kapsayacak. Emirates Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Şeyh Ahmed Bin Said Al Maktum yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Emirates, geçtiğimiz Temmuz ayında yolculara dünya çapında ücretsiz COVID-19 sigortası sunan ilk havayolu oldu ve yolcularımızın verdiği tepkiler olağanüstü teşvik ediciydi. Ancak bununla yetinmek yerine yolcularımıza nasıl daha da iyi bir teklif sunabileceğimize bakmaya devam ettik.

Tüm yolcularımıza yine sektörde bir ilk niteliği taşıyan bu yeni çoklu risk içeren seyahat sigortasını ve COVID-19 teminatını sunabildiğimiz için çok mutluyuz. Özellikle de kış tatilinin yaklaşması ve insanların Dubai gibi daha sıcak iklimler ve ailece ziyaret edebilecekleri uçuş noktalarının aramasıyla birlikte, tüm dünyada güçlü bir seyahat etme arzusu görüyoruz.

Yazarlar