SON DAKİKA
Tarih : 2021.11.01 18:26:00

Emirates İle Dünyanın En Büyük Dönme Dolabı İzleme Şansı Yakalayın

Dünyanın en büyük uluslararası havayolu markası Emirates, unutulmaz Dubai deneyimlerinize yenilerini eklemek üzere bir kampanya daha başlattı. 15 Kasım 2021 tarihine kadar Emirates'ten bilet rezervasyonu yaptıran yolcular, Dubai’nin büyüleyici semalarını dünyanın en büyük dönme dolabı Ain Dubai'den seyretme şansı elde edecek. 499 Dolar'dan başlayan Dubai uçuşlarıyla siz de şehrin bu son harikasını keşfetme şansı yakalayın.

Bu kampanyadan yararlanmak isteyen yolcuların tek yapması gereken, emirates.com üzerinden AIN2021 promosyon kodunu kullanarak uçuş rezervasyonu yapmak. Emirates, yolcularına Ain Dubai'nin internet sitesinde dönme dolab rezervasyonu için kullanacakları bir promosyon kodu gönderecektir. 1 Kasım 2021 - Şubat 2022 tarihleri arasında yapacakları seyahatleri için 15 Kasım 2021 tarihine kadar tüm kabin sınıflarında Dubai’ye veya Dubai aktarmalı gidiş dönüş bileti rezervasyonu yaptıran yolcular bu özel kampanyadan faydalanabilirler.

Bu kampanya ayrıca seyahat acentelerinden satın alınan biletler için de geçerlidir. 21 Ekim'de ziyarete açılan ve Dubai'nin en canlı eğlence merkezlerinden biri olan, Bluewaters Adası'nda bulunan Ain Dubai, dünyanın en büyüleyici şehirlerinden birinde yeni bir deneyim sunuyor. 250 metre yüksekliğindeki dönme dolap, her biri klimalı 48 adet ileri teknoloji ürünü kabine sahip. Ziyaretçiler, yaklaşık 38 dakika süren bir tur boyunca Palmiye Adası, Dubai Marinası ve Burj Al Arab Jumeriah gibi şehirle özdeşleşen yapıları 360°lik bir bakış açısıyla izleme imkânı buluyor.

Her zaman yeni cazibe noktaları sunmaya devam eden bu şehri keşfetmek için daha fazla beklemeyin. Emirates ile seyahat ederek Dubai'yi kolayca keşfedin. Dubai'yi Emirates ile Keşfedin Ain Dubai hediye biletinin yanı sıra, 31 Mart 2022 tarihine kadar Dubai'ye veya Dubai'den aktarmalı seyahat eden Emirates yolcuları, My Emirates Pass Expo 2020 Dubai kampanyası kapsamında yalnızca Emirates biniş kartlarını göstererek şehri daha uygun fiyatlarla keşfedebilir, 500'den fazla mağaza, restoran ve eğlence merkezinde özel indirimlerden ve avantajlardan faydalanabilirler. Yolcular ayrıca ücretsiz Bir Günlük Expo 2020 Bileti ile fuar alanında harika bir gün geçirebilirler.

Emirates Skywards bu yılın başlarında dünyada bir ilki gerçekleştirerek üyelerine statü geçerlilik sürelerini 2022'ye kadar uzatma imkânı sunan ilk sadakat programı oldu. Bunun yanında sadakat programı üyeleri, 1 Ağustos 2021 - 31 Mart 2022 tarihleri arasında aldıkları tüm Emirates biletleri için geçerli olmak üzere, Dubai’de geçirdikleri her dakika için 1 mil kazanma şansına sahip oluyorlar.*

Yazarlar