SON DAKİKA
Tarih : 2020.09.21 18:27:45

Emirates Öğrencilere Ve Ailelerine Yıl Boyunca Avantaj Sağlıyor

Emirates yıl boyunca uluslararası öğrencilerin gerek ailelerini gerekse dünyayı daha fazla görmelerine yardımcı olacak heyecan verici yeni bir fırsat sunuyor. Yıl boyunca öğrenci yolcular okul tatillerinde, gerek ev ve okul arasında seyahat etmek gerekse arkadaşlarlıyla birlikte dünyayı daha fazla görmek için olsun, Ekonomi ve Business sınıf ücretlerinden yapılacak özel indirimlerin yanı sıra Emirates’in cömert standart bagaj hakkının üzerine ek bagaj avantajının ve seyahatlerinden 7 gün öncesine kadar rezervasyonlarında ücretsiz tarih değişikliği yapmanın keyfini çıkarabilirler.

Ek olarak, seyahatin gerçekleştiği uçuşlardan birinde öğrencilere eşlik eden aileleri ve refakatçileri de bu eşsiz fırsattan yararlanabilir. Milyonlarca öğrenci eğitimlerine ana vatanları dışındaki kurumlarda devam etmeyi seçmektedir ve UNESCO İstatistik Enstitüsü gençlerin seyahat ve eğitim seçenekleri konusunda daha bilinçli hale gelmesiyle rakamın yükselme eğiliminde olduğunu göstermektedir. Çok sayıda uluslararası öğrenci arkadaşlarıyla veya yeni deneyimler kazanmak için eğitim yılı sırasında da seyahat etmektedir. Emirates’in bu kampanyası, şirketin insanların ve ülkelerin küresel birleştiricisi olma önerisi doğrultusunda, öğrencileri seyahat planlarının değişmesi halinde rezervasyonlarını değiştirme esnekliğine sahip olarak, dünyayı daha fazla görmek ve ailelerini daha sık ziyaret edebilmek için teşvik etmektedir.

Biletler 31 Ekim 2020 tarihine kadar STUDENT promosyon kodu kullanılarak alınmalıdır. Tüm biletler için azami kalış süresi geçerliliği 12 aydır. Teklif hakkında daha fazla bilgi için aşağıda yer alanadresi ziyaret etmenizi rica ederiz: www.emirates.com/studentoffer2020 Öğrenciler, Emirates Skywards yolcu sadakat programına kaydoldukları takdirde uçuşlara, sınıf yükseltmelere ve bir dizi heyecan verici ödüle karşılık kullanabilecekleri miller kazanabilir.

Sağlık ve güvenlik:

Emirates, seyahatlerinin her adımında yolcuların ve çalışanlarının gerek yerde gerekse havada güvenliklerini sağlamak amacıyla tüm yolculara maskeler, eldivenler, el dezenfektanı ve antibakteriyel mendiller içeren ücretsiz hijyen kitlerinin dağıtılması da dahil olmak üzere kapsamlı bir dizi tedbiri uygulamaya koymuştur. Bu tedbirler ve her uçuşta sunulan hizmetler hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki adresi ziyaret ediniz: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/your-safety/ . Seyahat edenlerin, ziyaretçilerin ve toplumun güvenliğini koruma amacıyla, hangi ülkeden geldikleri fark etmeksizin BAE vatandaşlarının, BAE’de ikamet edenlerin, turistlerin ve buradan aktarma yapan tüm yolcuların COVID-19 PCR testi yaptırması zorunludur.

COVID-19 ile ilgili masraflar için ücretsiz, küresel teminat:

Yolcular, seyahatleri sırasında kendilerine COVID-19 tanısı konması halinde, havayolunun COVID-19 ile ilgili tıbbi masrafları ücretsiz karşılamayı taahhüt etmesi sayesinde artık güvenle seyahat ediyorlar. Bu teminat 31 Ekim 2020 tarihine (ilk uçuş 31 Ekim 2020 tarihinde veya öncesinde tamamlanmış olmalıdır) kadar Emirates ile uçan yolcular için geçerlidir. Yolcular bu uygulamadan, seyahatlerinin ilk uçuşunu gerçekleştirdikleri andan itibaren 31 gün süreyle faydalanmaktadır. Bu uygulama ile Emirates yolcuları Emirates ile uçtukları şehre vardıktan sonra başka bir şehre seyahat etseler bile, bu teminatın güvencesinden yararlanmaya devam etmektedirler.

Yazarlar