SON DAKİKA
Tarih : 2020.04.25 14:23:00

Emirates Sınırlı Yolcu Uçuşlarını Açıkladı

Johannesburg, Lagos ve Tunus'a seyahat etmek isteyenler, BAE'deki bu ülkeler için ilgili elçilik veya konsolosluk ile iletişime geçmelidir. Diğer tüm uçuşlar için yolcular doğrudan emirates.com adresinden (rezervasyon sırasında “tek yön” seçeneğini belirleyebilir veya seyahat acentesi üzerinden rezervasyon yapabilirler.

Emirates Frankfurt'a (25, 27, 29 Nisan), Cakarta'ya (26 Nisan), Johannesburg'a (25 Nisan), Lagos'a (26 Nisan), Londra Heathrow'a (23, 24, 26, 28, 30 Nisan) yolcu hizmetleri vermeyi planlıyor, Madrid (29 Nisan), Manila (24, 28, 30 Nisan) ve Tunus (30 Nisan). Bu hizmetler, evlerine dönmek isteyen sakinleri ve ziyaretçileri kolaylaştıracaktır. Johannesburg, Lagos ve Tunus'a seyahat etmek isteyenler, BAE'deki bu ülkeler için ilgili elçilik veya konsolosluk ile iletişime geçmelidir.

Diğer tüm uçuşlar için yolcular doğrudan emirates.com adresinden (rezervasyon sırasında “tek yön” seçeneğini belirleyebilir veya seyahat acentesi üzerinden rezervasyon yapabilirler. Sadece varış ülkelerinin vatandaşları ve varış yerinin giriş şartlarını yerine getirenlerin binmesine izin verilecektir. Müşterilerden BAE yetkilileri ve varış ülkesi için gerekli olan tüm sağlık ve güvenlik önlemlerini almaları istenecektir. Emirates'in şu ana kadar gerçekleştirdiği diğer geri dönüş uçuşlarına benzer şekilde, sağlık ve güvenlik nedenleriyle havayolu şirketi teması ve enfeksiyon riskini azaltan değiştirilmiş bir uçak içi servis sunacak.

Daha fazla bilgi emirates.com adresinde bulunmaktadır. Yolcuların yolculukları sırasında sosyal mesafe kurallarını uygulaması ve havaalanında ve uçakta kendi maskelerini takmaları gerekmektedir. Yolcular, kalkıştan üç saat önce check-in için Dubai Uluslararası Havaalanı Terminal 3'e gelmelidir . Emirates'in check-in kontuarları yalnızca yukarıdaki varış yerlerine teyit edilmiş rezervasyonları olan yolcuları işleyecektir. Tüm Emirates uçakları, her yolculuktan sonra Dubai'deki gelişmiş temizleme ve dezenfeksiyon süreçlerinden geçecek.

Yazarlar