SON DAKİKA
Tarih : 2018.11.03 21:40:25

Emirates Skywards Cabforce Tanıtıldı

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu’nun yolcu sadakat programı olan Emirates Skywards, yeni uygulaması sayesinde yolcuların rezervasyon ile özel taksi kiralayabilmelerini sağlıyor Emirates Skywards, CarTrawler’la işbirliği yaparak dünyada bir ilki gerçekleştirdi. Emirates Skywards Cabforce uygulaması ile Emirates Skywards sadakat programı üyeleri, dünyadaki 27 ülke ve 117 şehirde, taksi rezerve ederek etkili bir ulaşım hizmeti alabiliyor.

Üyeler, Emirates Skywards Cabforce uygulaması ile rezerve edilen her araç yolculuğu için Skywards Milleri kazanabiliyor. Uygulama, üyelerin, özel taksilere rezervasyon yaparak güvenli bir yolculuk geçirmelerine imkân tanıyor. Uygulama, her yolculuk için, sabit fiyatlandırma, sistem üzerinden güvenli kredi kartı ödemesi ile hizmet veriyor. Emirates Skywards Cabforce uygulaması, iOS ya da Android cihazlarından, ücretsiz olarak indirilebiliyor. Sadakat programının üyeleri, Emirates Skywards Cabforce uygulamasını, Emirates Skywards üyelik hesaplarından, Cabforce profillerine bağlayarak kullanabiliyorlar.

Böylece, tercih ettikleri araçları rezerve edebilir, araçlarının tahmini varış zamanını kontrol edebilir ve tahmini ücret ve yolculuklarının sonunda kazanacakları Skywards Millerini görüntüleyebiliyorlar. Uygulama ayrıca, kullanıcılara, yolculukları boyunca, lokasyonlarını, arkadaşları ve aileleri ile paylaşma imkânı da sağlıyor. Üyeler, her bir yolculukta harcanan, her 2 dolar için, 1 Skywards Mili kazanıyor. Skywards Milleri, seyahatin tamamlanmasının ardından, 48 saat içerisinde kredilendirilebiliyor.

Emirates Skywards Cabforce uygulaması, üyelerin Skywards Mil bakiyesini kontrol edebildikleri, statü seviyelerini belirleyebildikleri ve yenilenen Emirates Skywards kısmında sağlanan diğer hizmetlerden yararlanabildikleri Emirates uygulamasına ek bir uygulama sağlıyor.

Yazarlar