SON DAKİKA
Tarih : 2019.03.06 13:34:46

Emirates Skywards’a Mükemmellik Ödülü

23 milyondan fazla üyesi ile yolcularına birbirinden özel ayrıcalık sunan Emirates Sywards, 2019 Sadakat Ödülleri’nde ‘Yönetimde Mükemmellik’ ödülüne layık görüldü. Emirates ve flydubai’nin ödüllü sadakat programı Emirates Skywards, Paris’te düzenlenen 2019 Sadakat Ödülleri’nde ‘Yönetimde Mükemmellik’ ödülüne layık görüldü. 2018 yılında lansmanı yapılan, 23 milyondan fazla üyeye sahip olan sadakat programında bu zamana kadar, 1.5 milyara yakın mil kullanımı gerçekleşti. Ödül töreni, seyahat endüstrisindeki sadakat programları ve yolcu sadakati konularına odaklanarak, önde gelen bağımsız yönetim şirketi Global Flight tarafından 15. Sadakat & Ödülleri Konferansı’nda gerçekleştirildi.

Art arda ikinci kez bu ödülü alan Emirates Skywards’ın ödülü, Kıdemli Başkan Yardımcısı Dr. Nejib Ben Khedher tarafından teslim alındı. Emirates Skywards, 2018 yılında üye katılımı ve hizmetleri optimize etmek için veri biliminden yararlanmasından dolayı ödül almıştı. Bu sene, Emirates Skywards; Emirates.com üzerinden uçuşlarını rezerve eden üyelerine yönelik, endüstride bir ilk olan dinamik sınıf yükseltme ve Cash+Miles promosyonlarını sunarak, kişiselleştirme hizmetlerini sürekli geliştirmesi ile bu sene de ödüle layık görüldü. Erişim kolaylığı ve rezervasyon sırasında görülebilir şekilde tasarlanan hizmetler, üye sadakat durumu ve uçuş seçimi ile ilişkili 150’den fazla parametre ile yönlendiriliyor.

Önümüzdeki aylarda, sistem, geliştirilmiş öngörülü modelleme ve yapay zekâ kullanılarak ve Emirates’in mobil kanallarında da kullanılabilir hale getirilerek, daha da geliştirilecek. Dr Nejib Ben Khedher konuya dair yaptığı açıklamada: “Emirates Skywards sadakat programını yönlendiren temel ilke, sağladığımız imkanları geliştirerek, üyelerimizin, Millerinden elde ettikleri değeri sürekli olarak arttırmak. Bunun için, Emirates.com üzerinde rezervasyon yaparken karşılarına çıkan hizmetlerimiz, üyelerimize sınıf yükseltme ve Cash+Miles biletleri alımlarında Millerini kullanmaları aşamasında cazip fırsatlar sağlıyor. 2018 yılındaki lansmanından beri, bu hizmetlerden, neredeyse 1.5 milyar Mili geri kullanarak yararlanan üyelerin katılımında önemli bir artış olduğuna tanık olduk,” dedi. Emirates Skywards şu anda, 23 milyondan fazla küresel üye tabanına sahip. Son 12 aydır program, üyelerine sunduğu hizmetleri, sadece Mil kazanmada değil, Milleri kullanmak için daha fazla alan elde etmelerini fırsat sağlayarak, önemli ölçüde genişletmiş oldu. Programın genişletilmesinin yanı sıra, Emirates Skywards, dijital mecralardaki içeriğini, üyelerine, Mil kazanma ve harcamaya yönelik fırsatları daha iyi bir şekilde duyurmak için, Emirates uygulamasını geliştirerek zenginleştiriyor.

Yazarlar