SON DAKİKA
Tarih : 2022.06.19 00:05:47

Emirates Üst Üste Kazandığı Ödüllere 3 Altın Ödül Daha Ekledi

Havayolu hizmetlerinde dünya lideri Emirates, Dubai’de ilk kez düzenlenen RoSPA ödüllerinde birden fazla kategoride ödüle layık görülerek sunduğu kusursuz kara ulaşım hizmetleriyle de ismini duyurdu. Üç yıl üst üste ödül alan tek havayolu olan Emirates ekibi, Filo Güvenliği Ödülü, Sağlık ve Güvenlik Ödülü ve Eğlence Hizmetleri Güvenliği Ödülü olmak üzere üç ana kategoride altın ödül aldı.

Ekip ayrıca operasyonel güvenlik performansı, sağlık ve güvenlik yönetim sistemleri, çalışanlarını ve yolcularını korumaya yönelik kapsamlı COVID-19 önlemleri konularında somut sonuçlar ortaya koyarak üç yılda ikinci kez Sağlık ve Güvenlik - Yılın Ekibi (Ortadoğu) ödülünü aldı. Emirates BAE'de, First ve Business Class yolcularına, kabin ekibine, uçuş mürettebatına ve diğer çalışanlarına binden fazla araçtan oluşan bir filo ile karayolu ulaşım hizmeti sunuyor ve normal bir yılda ortalama 2,5 milyon karayolu seyahati gerçekleştiriyor. Havayolu ayrıca, özel Emirates Şoförlü Araç Hizmeti kapsamında, premium yolcularının havalimanına konforlu ve güvenli şekilde geliş-gidişlerini sağlamak için standartlar ve protokoller uygulamakta.

Emirates’in kabin ekibine sunduğu çok sayıda avantajdan biri de, kabin ekibinin kaldığı birinci sınıf konaklama tesisinden havalimanına gidiş-dönüş için son teknolojiyle donatılmış özel servis hizmetidir. Emirates pilotları, uçuş görevleri için evleri ve havalimanı arasında şoförlü araçlarla seyahat etmektedirler. Hem Emirates hem de dnata’nın yer hizmetleri personelinin işe gidiş-dönüş transferleri sağlanmaktadır.

Yazarlar