SON DAKİKA
Tarih : 2021.05.20 14:47:38

Emirates Ve flydubai, Dubai Bağlantılarını Güçlendiriyor

Emirates ve flydubai, Mayıs ayı sonuna kadar 168 uçuş noktasına ulaşması beklenen ortak uçuş ağı genelinde, yolcular için daha fazla kolaylık, seçenek ve sorunsuz bağlantı imkanını yeniden sunma taahhüdünü yerine getiriyor. Stratejik uçuş ortaklığının yeniden hayata geçtiği Eylül 2020’den bu yana, yaklaşık 500.000 yolcu Emirates-flydubai ortak uçuş ağında seyahat ederek tek bir biletle optimize edilmiş uçuş tarifelerinden, Dubai üzerinden bağlantı ve bagaj transferleri avantajından yararlandılar. En çok ortak uçuş rezervasyonu yapılan noktalar arasında Kabul, Katmandu, Kiev, Maldivler ve Zanzibar yer alıyor.

Emirates'in Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Şeyh Ahmed bin Saeed Al Maktoum şunları söyledi: “Emirates ve flydubai ortaklığı, Dubai’ye veya Dubai üzerinden seyahat eden yolculara kapsamlı bir global uçuş ağında daha iyi bağlantı imkanları sunmak için istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.” Şeyh Ahmed bin Saeed Al Maktoum ekledi: “Yolcu hacminde güçlü bir artış görüyoruz ve hizmetleri yeni uçuş noktalarına taşıyarak ortaklığı bir üst seviyeye çıkarmaktan heyecan duyuyoruz. Emirates ve flydubai arasındaki bu yakın iş birliği, ticaret, eğlence ve havacılık merkezi konumunda olan Dubai’yi avantajlı hale getiriyor. Dünyanın dört bir yanından ziyaretçileri güvenli bir şekilde ağırlamaya devam eden Dubai, gelişmiş bağlantı imkanı ve her iki havayolunun ortak uçuş ağı üzerinden seyahat imkanı sunuyor. Her iki havayolunun da, iyileşmeye giden yolu planlarken uçuş ağlarını daha da iyisine ulaşmak için yeniden inşa edeceğinden eminiz.”

Emirates yolcuları, 56 flydubai uçuş noktasına gerçekleştirilecek ortak uçuşlarda seyahat edebilecek, flydubai yolcuları ise 82 Emirates uçuş noktasından dilediklerini seçebilecekler. Yolcular ayrıca her iki havayolunun da hizmet verdiği 30 uçuş noktasının genelini kapsayan gelişmiş bir uçuş tarifesinden yararlanabilecekler. flydubai kısa bir süre önce Rusya’da 12, İran’da 5 şehrin yanı sıra Gürcistan, Türkiye ve Karadağ’daki dönemsel noktalara uçuşların yeniden başlayacağını duyurdu ve önümüzdeki aylarda ülkeler ticaret ve turizm için sınırlarını açtıkça daha fazla uçuş noktasının duyurulması bekleniyor.

Her iki havayolu da, aşağıdaki 16 ülkenin daha ülkeye girişte karantina şartı olmadan uluslararası turizm için açılmasıyla birlikte uçuş tarifelerini çeşitlendiriyor: Arnavutluk, Ermenistan, Azerbaycan, Belarus, Bosna, Bulgaristan, Hırvatistan, Cibuti, Finlandiya, Gürcistan, Kırgızistan, Romanya, Sırbistan, Tanzanya, Ukrayna ve Özbekistan.* Daha Sorunsuz, Kolay Ve Güvenli Yolculuk 21 Mayıs’tan itibaren, Emirates yolcuları gelişmiş uçuş tarifeleri ve Terminal 3’ten 22 flydubai uçuş noktasına bağlantı uçuşlarıyla daha da iyi bir deneyime sahip olacaklar. Uçuş noktaları arasında diğerlerinin yanı sıra Basra, Belgrad, Bükreş, Kiev, Odesa, Prag, Salalah, Sofya ve Zanzibar yer alıyor. Emirates ve flydubai, kendi markalaarının seyahat deneyimleri ve uçak içi hizmetlerini sunarken, yolcuların ve çalışanların yerde ve havada sağlığına ve güvenliğine öncelik veriyor. Her iki havayolu da seyahat boyunca kapsamlı biyolojik tedbirler uygulamaktadır.

Bu tedbirler arasında, çok sayıda diğer protokolün yanı sıra, uçuşlarda gelişmiş temizlik ve son teknoloji HEPA filtreler yer alıyor. Her iki havayolunda kabin ekibinin ve pilotların büyük bir kısmı da tamamen aşılanmıştır. Varış noktalarına Dubai üzerinden aktarma yapan yolcular, Emirates’in Terminal 3 ve flydubai’nin Terminal 2’deki operasyonları arasında bağlantı sürelerinin azalmasıyla, sorunsuz ve kolay bir aktarma deneyimine kavuşuyorlar. Yolcu Sadakat Programı Avantajları – Yolcular İçin Daha Fazla Seçenek Emirates ve flydubai’nin ortak sadakat programı Emirates Skywards, büyümeye devam ediyor. Emirates Skywards yolcu sadakat programındaki, Silver, Gold ve Platinum üyelerinin Statü Geçerlilik Sürelerini 2022 yılına kadar uzatıyor. Tüm Skywards Millerinin geçerliliği de 31 Ağustos 2021'e kadar uzatılmıştır.

Böylece Skywards üyelerine kapsamlı bir uçuş ve iş ortağı ödülü yelpazesinin yanı sıra başka ayrıcalıklardan yararlanmaları için daha fazla fırsat sunulmuştur. Ayrıca, Emirates Skywards, üyelere 30 Aralık 2021 tarihine kadar yapılacak seyahatler için 30 Haziran’a kadar rezerve edilen tüm Emirates ve flydubai uçuşlarında ekstra Statü Mili kazanma şansı veriyor. *Yolculara herhangi bir seyahat planı yapmadan önce her bir destinasyon için uygunluk kriterlerini ve özel giriş şartlarını kontrol etmeleri tavsiye edilmektedir.

Yazarlar