SON DAKİKA
Tarih : 2021.01.06 16:01:09

Emirates Yeni A380 Uçağını Londra Hattında Uçuracak

Emirates, yeni Premium Ekonomi koltuklar ve tüm kabinlerde lüks yenilikler içeren en son amiral gemisi A380'i Londra Heathrow hattında kullanacağını duyurdu. 4 Ocak'tan itibaren, Dubai ve Londra Heathrow arasında uçan yolcular, Emirates'in en yeni A380’ini deneyimleyebilecek. EK003/004 uçuş numarasıyla sefer yapacak olan uçağın, Dubai'den her gün 14:30'da kalkması ve 18:20'de Londra Heathrow'a varması planlanıyor. Dönüş uçuşu ise Londra'dan 20:20'de kalkacak ve ertesi gün 07:20'de Dubai'ye varacak.

Tüm zamanlar yerel saatle verilmiştir

Emirates geçtiğimiz hafta yepyeni Premium Ekonomi koltuklarla donatılan en yeni A380 uçağını görücüye çıkardı. Yeni A380, 102 cm'e ulaşan geniş koltuk aralığının yanı sıra en yeni Boeing 777-300ER ‘Gamechanger’ (oyunbozan) uçağındakine benzer yeni ekonomi sınıfı koltuklar, imza niteliğindeki Duş Spa ve Uçak İçi Dinlenme Salonu gibi A380'in popüler First ve Business Class hizmetlerinde lüks ilaveler ile birlikte, yenilenmiş renk ve aksesuarlar sunuyor.

Daha fazla Premium Ekonomi koltuk sayısına ulaşana kadar, havayolu bunları değerli yolcularına, isteğe bağlı olarak, ücretsiz sınıf yükseltmeleri şeklinde sunmayı amaçlıyor. Emirates imza niteliğindeki A380 deneyimini, First, Business ve Ekonomi sınıflarında, emirates.com.tr veya seyahat acenteleri üzerinden satışa sunmaktadır. Havayolu, geçtiğimiz aylarda yolcularının ve çalışanlarının sağlığı ve güvenliği için kapsamlı tedbirler uygulayarak uçakta ve yerde imza niteliğindeki deneyimlerini yeniden başlatarak, uçuş ağını güvenli ve kademeli bir şekilde eski haline getirdi.

Emirates halihazırda dördü A380 ile olmak üzere, Londra Heathrow'a günde 5 uçuşla hizmet veriyor. Havayolu ayrıca Manchester'a haftada 10 uçuş gerçekleştirirken, Birmingham ve Glasgow'a da günlük uçuş düzenliyor. Dünya çapında 99 şehre hizmet veren Emirates, yolculara Dubai'ye ve Dubai üzerinden Afrika, Amerika Kıtası, Asya, Avrupa ve Orta Doğu'daki popüler destinasyonlara kolay aktarmalı uçuşlar sunuyor.

Yazarlar