SON DAKİKA
Tarih : 2019.03.07 12:32:45

Emirates’e Ortadoğu’nun Gözde Premium Kabini Ödülü

Emirates Havayolu, Conde Nast Ortadoğu okuyucuları tarafından ‘Ortadoğu’nun Gözde Premium Kabini’ ödülüne layık görüldü. İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, Condé Nast Ortadoğu Okuyucu Ödüllerinde, ‘‘Ortadoğu’nun Gözde Premium Kabini’’ ödülüne layık görüldü. Emirates’in aldığı ödül, daha iyi müşteri deneyimi sunmaya yönelik, yeni ürün ve hizmetlere yatırım yapma konusundaki başarısını bir kere daha ortaya koydu.

Emirates, yenilediği kabinlerden, daha fazla eğlence seçeneğine; konforu arttırılan loungelarından, kaliteli yemek seçeneklerine kadar pek çok yenilik sunduğu uçuşlarının, daha rahat ve kolay bağlantı imkanına sahip olabilmesi için sürekli çalışıyor. Şirket, Business Class’ta, tamamen düz yatabilen koltuklar, ergonomik olarak tasarlanmış baş yaslama bölümü, yeni döşemesi; 23 inçlik, endüstrideki en geniş uçak-içi eğlence ekranı, kişisel bir minibar gibi detaylar barındıran Boeing 777-200LR uçaklarından oluşan filosunda, yeni Business Class kabin ve yerleşim düzeni oluşturmak üzere, 150 milyon dolar yatırım yaptı. First Class’ta, Emirates’in ezber bozan Boeing 777-300ER tamamen kapalı süitleri, şu anda, yolcular arasında son derece popüler hale gelmiş durumda.

Lüks ve kişiselleştirilmiş ürünlerin yanı sıra, endüstrideki trendleri belirleyen, çeşitli özellikleri gözleri önüne seriyor. Mercedes Benz S-Class’tan esinlenilmiş olan süitler; 3.72 m² lik özal alan, dünyada bir ilk olan koltuk pozisyonları, havalandırma ve aydınlatma kontrolü, ‘sanal pencereler’ ve video arama işlevi gibi, birçok özelliğe sahip. Sekiz Boeing 777, tamamen kapalı First Class özel süitleri ile donatılmış durumda. Emirates ayrıca, ödüllü uçak içi eğlence sistemi olan ice üzerinden, şu anda sayısı 4,000’in üzerinde olan tv kanalları ile endüstrideki en kapsamlı eğlence kataloğunu sunuyor.

Şirket, son dönemde, Emirates uygulaması üzerinde, yolcuların ice üzerindeki kendi oynatma listelerini, uçuşları öncesinde belirlemelerine ve uçaktayken, kendi koltukları için senkronize etmelerine imkân tanıyan, yenilikçi özelliği lanse etti. Son 12 ayda, Emirates, Kahire’nin de eklenmesi ile birlikte, küresel lounge ağını da genişleterek, Emirates’e özel yolcu salonlarının sayısını 42’ye çıkarttı. Şirket, dünyanın her yerindeki yolcu salonu deneyimlerinde, tutarlı bir görünüm ve izlenim oluşmasını sağlamak üzere yoğun bir şekilde çalışıyor. Dubai Uluslararası Havaalanı’ndaki First ve Business Class yolcu salonları ile itibar kazanmış olan Emirates, yolcularına, daha da iyileştirilmiş ve kişiselleştirilmiş deneyimler sunmaya odaklanmaya devam ediyor.

Yazarlar