SON DAKİKA
Tarih : 2017.07.03 17:49:10

Emirates’e Skytrax Dünya Havayolu Ödülleri’nden Bir Ödül Daha

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, aynı zamanda En İyi First Class Konfor Kiti ödülüne de layık görüldü. Emirates, seçkin Skytrax Dünya Havayolu Ödülleri’nde Dünyanın En İyi Uçak İçi Eğlence Ödülü’nü 13’üncü kez kazanarak bir rekora imza attı.

Havayolu aynı zamanda En İyi First Class Konfor Kiti ödülünün de sahibi oldu. Skytrax Dünya Havayolu Ödülleri, havayolu hizmetleri mükemmelliğinde küresel belirleyici olarak kabul ediliyor. Bu yılın sonuçları, 105 ülkeden 19,8 milyon yolcu ile belirlendi. Araştırma, Ağustos 2016’dan Mayıs 2017’ye kadar 320 havayolu üzerinde gerçekleştirildi.

İlk gününden beri Dünyanın En İyi Uçak İçi Eğlence Sistemi

Emirates’in 13 yıl üst üste sınıfının en iyi ödülünü kazanan uçak içi eğlence sistemi ice, hizmete sunulduğu 2003 yılından beri sektöre liderlik ediyor. Bugün ice; gişe rekorları kıran filmlerin, ödüllü televizyon kanallarının, müzik ve bilgisayar oyunlarının da dâhil olduğu 2,500’den fazla kanala sahip. Emirates, üstün uçak içi eğlence deneyimi sunma vaadini aralıksız geliştirdiği ürünleri ile perçinliyor. Geçtiğimiz yıl, daha fazla içeriğin de eklenmesi ile yüzde 28 oranında artırılan içerik, yolculara daha fazla seçenek sunmaya devam ediyor.

Uçak içi eğlence sistemi ice’ta yer alan yeni içerikler arasında; Liderlik, Genel Yönetim, Pazarlama ve Yaratıcı Hayat Tarzı gibi konuları kapsayan ücretsiz uzman LinkedIn kursları yer alıyor. Emirates aynı zamanda ice’taki eğitim bölümüne uTalk dil kurslarını da ekledi. Bu video serileri uçuş sırasında yolculara başlangıç seviyesinde Arapça, Almanca, Fransızca ve İtalyanca dersleri sunuyor. Emirates, bağlantıya ve uçak içi Live TV hizmetine birçok yatırım yaptı – bugün 16 adet A380 de dahil olmak üzere 129 uçakta Live TV bulunuyor.

Her ay yenilerinin de eklenmesi ile şu an filonun yüzde 86’sında Wi-Fi bağlantısı var. Emirates tüm sınıflarında 20MB ücretsiz Wi-Fi sunuyor ve her ay yaklaşık 800,000 yolcu bu hizmetten yararlanıyor.

En İyi First Class Konfor Kiti

Emirates, tüm kabin sınıflarında gökyüzünde rahatlığı artırmaya yönelik ürün yenilemesinden sonra bu yılki Sytrax’da En İyi First Class Konfor Kitleri ödülünü alarak konfora yaptığı vurguyu güçlendirdi. Geçtiğimiz yıl hizmete sunulan yeni ürünler arasında ödüllü İrlandalı marka VOYA’nın lüks spa ürün grubu da bulunuyor. Emirates’e özel olarak geliştirilen cilt bakımı ürün grubu, A380’in Uçak İçi Duş Spa’sında, First ve Business Class tuvaletlerinde yolculara sunuluyor.

Emirates aynı zamanda lüks İtalyan markası Bvlgari ile de havayolunun özel ürün çantalarının en son tasarımları için çalıştı. First ve Business Class yolcularına sunulan bu çantalarda Bvlgari’nin ahşap floral kokusu - Eau Parfumée au thé noir - ve yolcuların kendilerini uçuş boyunca ferah hissetmesini sağlayacak cilt bakım ürünleri bulunuyor. Aralık ayında Emirates, First Class kabinlerinde dünyanın ilk nemlendiricili kıyafetlerini hizmete sundu. Hydra Active Mikrokapsül Teknolojisi ile üretilen kıyafetler, cildi uçuş sırasında nemlendirmek üzere tasarlandı. Bu ürüne First Class kabinlerde, rahat bir gece uykusu için pelüş, suni kuzu derisi battaniyeler eşlik ediyor. Emirates, Dubai’den uygun bağlantılar ile yolcularına 6 kıtada ve 83 ülkede sunduğu toplam 156 destinasyon seçeneği ile dünyanın en büyük uluslararası havayolu.

Yazarlar