SON DAKİKA
Tarih : 2017.11.16 12:18:35

Emirates’in, Dubai Airshow’daki En Kapsamlı Katılımına Hazırlanıyor

Emirates Havayolu, bu sene gerçekleşecek olan Dubai Airshow’da yeni hizmetleri, ticari, idari ve eğitime yönelik hava taşıtlarının tüm çeşitleri ile yer almaya hazırlanıyor. Etkinlikte, havayolunun çok beklenen Boeing 777-300ER yeni First Class süitini lanse etmesi ve Emirates Uçuş Eğitim Akademisi’ni resmi olarak açması da bekleniyor.
 
Emirates, günümüze kadar olan en geniş kapsamlı statik hava taşıtı sergisini gerçekleştireceği 2017 Dubai Airshow için hazırlanıyor. Emirates’in, Emirates Uçuş Eğitim Akademisinde kullanılacak olan Cirrus SR 22 ve Embraer Phenom 100 jetleri, 100. A380, en son yeni kabin iç mekanları olan Boeing 777-300ER ve Emirates Executive A319 uçağından oluşan tüm hava taşıtı ailesi, ziyaretçilerin görüşüne sunulacak. Hem Emirates B777-300ER hem de A380 uçakları, BAE’nin merhum kurucu babasına ithaf olarak, “Year of Zayed (Zayed Yılı)” çıkartması ile donatılacak.
 
Emirates Havayolu & Group Başkanı ve CEO’su, Sn. Şeyh Ahmed bin Saeed Al Maktoum konuya dair yaptığı açıklamada: “Dubai Airshow, havacılık endüstrisi takvimindeki kilit etkinliktir ve filomuzda yapılan ürün iyileştirmeleri ve yeniliklerinin kapsamını vurgulamak üzere, bu yıl tüm Emirates hava taşıtlarının sergilenmesi bakımından uygunluk taşıyor. Emirates Uçuş Eğitim Akademisine yönelik son teknoloji ürünü eğitim uçağımızın sergilenecek olacağından özellikle memnuniyet duyuyoruz. Bu yatırımlar pilot eğitimde yeni kıstasların belirlenmesine yardımcı olacak ve Dubai’nin küresel havacılık merkezi konumunu güçlendirecek” dedi.
 
Dubai Airshow’un ilk gününde, Emirates, Boeing 777-300ER First Class süitini görücüye çıkaracak. Yeni First Class ürün, bütünüyle, bir dizi yeni özellikle birlikte, tekrar tasarlandı. First Class kabininin yanı sıra, Business ve Economy Class kabinleri de bir dizi iyileştirmeye tabi tutuldu.
 
Havacılık gösterisinin ilk günü, öğleden sonra gerçekleşecek Boeing 777-300ER, Airbus A380 ve BAE’nin hava gösteri ekibi Al Fursan’ın yapacağı eşsiz Emirates uçuş gösterisine sahne olacak. Her iki Emirates uçağı da Al Fursan jetleri simetrik düzende izlerken, farklı irtifalarda uçuş gerçekleştirecek. Uçuş gösterisinde yer alan tüm Emirates hava taşıtları, ayrıca gövdeleri üzerinde, özel “Year of Zayed” (Zayed’in yılı) çıkartmaları taşıyacak.
 
Pilotları en başından itibaren yetiştiren, son teknolojiye sahip Emirates Uçuş Eğitim Akademisi de ayrıca, Dubai Airshow’un ikinci gününde, resmi olarak açılacak. Akademi, Emirates tarafından, küresel havacılık endüstrisinin, becerikli ticari pilotlara yönelik ihtiyaca yanıt olarak kuruldu. Aday öğrencilere, uçuş bilgi ve becerilerini geliştirmek üzere, ileri düzey öğrenme teknolojilerini en son model eğitim uçaklarını sunma amacı taşıyor. Milyonlarca dolarlık yatırım, Emirates’in, Emirates için kariyere hazır pilotlar yetiştirilmesini ve daha büyük çaplı bir havacılık endüstrisi olmasını destekleyen altyapıyı geliştirme konusundaki kararlılığını vurgulamakta.
 
Emirates standı ayrıca, tüm Airshow ziyaretçilerine açık olacak. İki kat boyunca yayılmış olan standında; Emirates Mühendislik, Emirates Uçuş Eğitim Akademisi, Emirates SkyCargo, Emirates Havacılık Üniversitesi, Emirates BAE Satış ve Emirates Resmi Mağazası da bulunacak. Emirates Resmi Mağazası, üzerlerinde “Year of Zayed” (Zayed’in yılı) çıkarması ile, sınırlı hava taşıtı modellerini de standtan satacak ve uçak modelinin daha büyük versiyonları için özel siparişler de alacak.

Yazarlar