SON DAKİKA
Tarih : 2023.01.04 13:52:53

Emirates’in Sektöre Liderlik Eden Güvenlik Standartları Onaylandı

Dünyanın en büyük havayolu şirketi olan Emirates, son IATA Operasyonel Güvenlik Denetimini (IOSA) kusursuz sonuç anlamına gelen sıfır bulgu ile tamamlayarak, havayolu operasyonlarının zorluk derecesi göz önüne alındığında sektörde nadir görülen bir başarıya imza attı.

Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Güvenlik, Emirates’in temel değerlerinden birisidir ve ilk günden itibaren operasyonlarımızın en zorlu güvenlik standartlarını karşılaması için sürekli olarak yatırım yapmaktayız. IOSA denetimini sıfır bulguyla tamamlamak, özellikle pandemi sonrası operasyonlarımızı hızla artırdığımız gerçeği ve Emirates uçuş ağının global yapısı düşünüldüğünde, kayda değer bir başarı olarak öne çıkmaktadır.

Emirates’in her gün dünya çapında binlerce insanı ve tonlarca ürünü güvenli bir şekilde taşımasına katkıda bulunan şirket içi ekiplerimiz ve şirket dışı iş ortaklarımız övgüyü hak ediyorlar. Çok çalışmaya devam ederek havacılık sektörünün güvenli ve sürdürülebilir olmasını sağlamaya katkıda bulunacağız.” 

Yazarlar