SON DAKİKA
Tarih : 2023.04.03 15:17:47

Emirates’te Çocuklar Oyuncak ve Çantalarıyla İyisiyle Uçmanın Keyfini Çıkarıyor

Aile dostu bir havayolu şirketi olan Emirates, yarının yolcuları olan minik müşterilerine değer vererek sürekli olarak onların uçuş deneyimi için yatırım yapıyor. Çocukların konforu için özel olarak tasarlanan çok çeşitli ürün ve hizmetler kapsamında, Emirates, çocuklara özel seyahat kitlerinde bebeklerin, küçük çocukların ve 12 yaşa kadar daha büyük çocukların değişen ihtiyaçlarını ve tercihlerini dikkate alan yeni bir döneme geçiyor. In-house tasarımcılar ile pazarlama ve ürün uzmanlarından oluşan yaratıcı bir ekip tarafından sürdürülebilir malzemeler kullanılarak tasarlanan yeni seyahat kitleri dünya keşfi ve çeşitlilik temalarına yer verirken, 0-2 yaş, 3-6 yaş ve 7-12 yaş aralıkları için ayrı içeriklerle hazırlandı.

EN71 ve Körfez Bölgesi oyuncak güvenlik standartları uyarınca Intertek güvenlik sertifikasına sahip olan kitler, sık seyahat eden yolcular ve Emirates koleksiyoncuları için her yıl yeni tasarımlarda sunulmaktadır. Minik yolcular için her şey düşünüldü Emirates’in bebek kitlerinde; yeniden kullanılabilir alt değiştirme örtüsü, pişik kremi ve temizlik mendilleri, hatıralık silinebilir mama önlüğü, yumuşak bir battaniye eşliğinde koltuk arkasına veya bebek arabasına takılabilen yatıştırıcı titreşimli pelüş oyuncak, pilot veya kabin ekibini temsil eden pelüş bir Emirates karakterinden oluşan hatıralık “uyku arkadaşları” gibi bir ebeveynin konfor ve hijyen için uçakta ihtiyaç duyabileceği her şey yer alıyor. Yüksek kaliteli ve sürdürülebilir kit, yeniden kullanılabilecek şekilde tasarlandı.

Renkli çantaların üzerinde, Emirates havayolunun 140 varış noktasından oluşan global uçuş ağında hizmet ettiği insanları, şehirleri ve kültürleri temsil eden el çizimleri yer alıyor. Emirates’in dünya çapındaki hayran kitlesi arasında hızlı bir şekilde koleksiyon parçası haline gelen benzersiz tasarımda; ikonik Dubai şehrinin simgeleri, gündüz ve gece manzaraları, Emirates’in amiral gemisi olan A380 uçağı, ulusal kıyafetler ve etnik kökenler vasıtasıyla çeşitliliği ön plana çıkarmak üzere Emirates’in dünyanın tüm kültürlerinden insanlarla el ele tutuşan güler yüzlü kabin ekibi ve pilotları yer alıyor. 3-6 yaş arası minik kaşiflerin ilgisini çekiyoruz Emirates’in 3-6 yaş çocuklara özel seyahat kitleri, minik yolculara anı olması ve dünyayı gezmenin heyecanını yaşamaları için tasarlandı. Bu yaş grubundaki çocuklara modaya uygun bir bel çantası, daha büyük bir sırt çantası veya spor aktivitelerinden oyuncakların taşınmasına kadar çeşitli amaçlarla kullanıma uygun şekilde tasarlanan büyük bir spor çantası veriliyor.

Çocukların ayrıca ice uçak içi eğlence sistemi için küçük kulaklarda yumuşak ve konforlu uyum sağlayan özel kulaklıkları da olacak. Seyahat kiti içinde sağlığa zararlı olmayan boyama kalemlerinin de yer aldığı ilgi çekici bir “Benimle Uç” aktivite paketi de yer alıyor. Bu pakette çocuk dostu dünya haritaları, yapbozlar, çizim eğitimleri, boyama sayfaları, Dubai ve çevrenin korunması ile ilgili eğitim aktiviteleri bulunuyor. Kitler, yüksek kaliteli ve sorumlu kaynaklar tercih edilerek tedarik edilmiş malzemelerden üretildi. Bu malzemeler arasında her çanta için 4 adete kadar kullanılan plastik şişeler de yer alıyor. 7-12 yaş arası çocuklar için havalı ürünler 7-12 yaş çocuklara, yaş grubuna hitap eden ince ve havalı çizimlerle tasarlanan yüksek kaliteli, yeniden kullanılabilir bir bel çantası, daha büyük bir sırt çantası veya büyük bir spor çantası veriliyor.

Benzersiz tasarımda seyahat ve keşif sevgisini teşvik etmek için Dubai’nin simgeleri, Emirates uçağı, kabin ekibi ve pilotları ile dünyanın dört bir yanından ikonik simgeler yer alıyor. Çantalar, tamamen sürdürülebilir malzemelerden ve dönüştürülmüş plastikten üretildi. Her bir çantayı üretmek için 7 adete kadar şişe geri dönüştürüldü. 7-12 yaş çocuklara ödüllü ice uçak içi eğlence sistemi için özel kulaklıklar da verilecek.

Yazarlar