SON DAKİKA
Tarih : 2021.04.06 13:14:21

Emirates’ten Güvenli Bir Tatil İçin Seyahat Rehberi

Emirates Seyşeller, Sri Lanka ve Maldivler gibi karantinasız giriş uygulamasının yapıldığı ve turistlerden rağbet gören noktalara uçuşlarını artırıyor. Beyaz kumlu plajları, turkuaz rengi denizi ve palmiyeleriyle, Seyşeller, Maldivler ve Sri Lanka güvenli bir tatil için kolaylaştırılan giriş şartları ile artık daha da cazip hale geliyor. Emirates, piyasa talebini karşılamak için bu noktalara uçuşlarını artırarak müşterilere daha fazla esneklik ve seçenek sunuyor. Emirates, Hint Okyanusu'ndaki deniz tatilinizi planlamanız için ihtiyaç duyacağınız tüm bilgileri sizinle paylaşıyor.

Seyşeller

Seyşeller, 25 Mart'tan itibaren aşı veya karantina şartı olmadan tüm dünyadan gezginlere kapılarını yeniden açtı. Bununla birlikte, tüm yolculardan, kalkıştan en fazla 72 saat önce yapılmış negatif PCR testi isteniyor. Adalarda maksimum mesafeyi korumak istiyorsanız, mükemmel otel ve resort'lara ek olarak, daire tipi ve self-servis konaklama imkanı da bulunuyor. Böylece rüya gibi plajlarda evinizden uzakta kendinizi evinizde gibi hissedebilirsiniz. Bu tatil daireleri yalnızca güvenli ve sosyal mesafeli bir seçenek sunmakla kalmayıp daha kısıtlı bir bütçesi olan gezginler için de idealdir. Seyşeller’e Ulaşım 30 Ekim 2021 tarihine kadar, Emirates, Boeing 777-300ER uçak tipi ile gerçekleştirilecek.

Dubai - Mahe uçuşlarını haftada beş seferden haftada yedi sefere çıkarıyor. Şeyseller'e seyahat giriş gereksinimleriyle ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayın. Emirates yolcuları Seyşeller’e Economy Class’ta havalimanı vergileri dahil gidiş dönüş kişi başı 879 Dolar’dan, Business Class’ta ise 3.261 Dolar’dan başlayan fiyatlarla seyahat etme fırsatını yakalıyorlar.

Sri Lanka

21 Ocak 2021 tarihinde, "Hint Okyanusu'nun İncisi" turistlere kapılarını tekrar açtı. Karantina gerekli değil ancak uçuş öncesi ve varışta PCR testi yaptırmanız gerekiyor. Turist vizesi almak için ön şart olarak, konaklamanın ilk 14 günü için "Emniyetli ve Güvenli 1. Seviye" sertifikalı bir otelden rezervasyon onayı almak gerekiyor. COVID19 PCR testi Sri Lanka’ya varış gününde yapılıyor ve 10 gün sonra ikinci bir COVID19 PCR testi daha yapılıyor. Kısıtlayıcı karantina gerekmiyor. Sri Lanka'da, tek bir geziyle yağmur ormanları, savanalar, çay ekili yaylalar ve saklı plajları keşfedebilirsiniz. Adadaki tatilciler genelde özel araç kiralayarak sertifikalı bir rehber eşliğinde keşif yapmayı tercih ediyorlar. Sri Lanka yemyeşil doğanın ortasında yalnız kalabileceğiniz birçok yere sahiptir: Udawala Milli Parkı'nda Safari'ye katılarak vahşi filleri yakından görebilir veya Nuwara Eliya ve Ella'daki yeşil, yüksek çay tarlalarını ve şelalelerini keşfedebilirsiniz.

Yazarlar