SON DAKİKA
Tarih : 2018.08.13 12:36:42

Emirates’ten Sabiha Gökçen’e Özel Ağustos Kampanyası

İnsanlar ile mekânları birbirine bağlayan Emirates Havayolu; 13-19 Ağustos 2018 tarihleri arasında İstanbul Sabiha Gökçen çıkışlı uçuşlarda,Business veEconomy Class’ta 45 noktaya yedi gün boyunca avantajlı fiyatlar sunuyor Emirates Havayolu, 13-19 Ağustos 2018 tarihleri arasında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı satın alınan Business ve Economy Class biletlere özel fiyat imkânı sunuyor.

Yolcular, bu kampanya kapsamında satın aldıkları biletler ile 3 Eylül – 12 Aralık 2018 tarihleri arasında Dubai, Bangkok, Hong Kong, Singapur ve Maldivler gibi Emirates Havayolu’nun popüler uçuş noktalarına çok özel fiyatlarla seyahat etme fırsatını yakalıyorlar. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na özel fiyatlar sunan Emirates, bu kampanya kapsamında İstanbul Atatürk Havalimanı’na da özel fırsatlar sunuyor. İstanbul Atatürk Havalimanı çıkışlı fırsatlardan yararlanmak isteyen yolcular, fiyatları www.emirates.com.tr sitesinden kontrol edilebilirler.

Emirates yolcuları, ayrıca 30 Ekim 2018 tarihine kadar İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nın Setur Duty Free'deki butik ve aksesuar kategorisinde yüzde 45'e varan indirimlerden yararlanabiliyor.

2 Katı mil kazanma şansı!

Emirates yolcuları çok uluslu kabin ekibi hizmetinden, gurme şefler tarafından hazırlanan ödüllü yemeklerden ve Emirates’in hem Türkçe hem de Türkçe altyazılı filmleri, popüler oyunları ve müzikleri içeren benzersiz uçak içi eğlence sistemi “ice” üzerinden 3.500’e varan kanala erişebiliyor. Emirates’in modern uçak filoları son teknolojiyle donatılarak, yolculara uçuş boyunca yüksek hızda Wi-Fi internet erişimi ve mobil telefon hizmetinden yararlanma imkânı da sunuyor. Ayrıca, Emirates Skywards üyeleri bu kampanya kapsamında satın aldıkları biletlerde iki katı mil kazanabiliyorlar.

Yazarlar