SON DAKİKA
Tarih : 2021.08.09 16:55:36

Emirates’ten World Expo İçin Kampanya

Expo 2020 Dubai'nin Premier İş Ortağı ve Resmi Havayolu Emirates, yolcuların bölgede kendi alanındaki en büyük etkinlik olan World Expo heyecanını yaşaması için özel bir kampanyayı hayata geçirdi. 1 Ekim 2021 - 31 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve sabırsızlıkla beklenen mega etkinlik boyunca Dubai'yi ziyaret eden veya Dubai üzerinden seyahat eden Emirates yolcuları, Emirates'ten rezervasyon yaptırdıkları her uçuş bileti için ücretsiz bir Emirates Expo Günlük Giriş Bileti hakkı kazanacak.

Bu özel kampanya, 1 Ekim 2021 - 31 Mart 2022* tarihleri arasında Dubai'ye veya Dubai üzerinden yapılacak tüm gidiş dönüş seyahatler için geçerli olacak. Kampanya, First Class, Business Class ve Ekonomi Class biletler için geçerli olup Emirates üzerinden satın alınan flydubai uçuşu biletlerini ve Dubai'de en az altı saatlik aktarmayla Emirates'in global uçuş ağındaki herhangi bir noktaya yapılacak olan seyahatleri kapsıyor. Seyahatleri BAE dışında başlayan tek yön bileti olan yolcular, Dubai'ye veya Dubai’den aktarmalı başka bir noktaya seyahat etmeleri halinde minimum aktarma süresinin karşılanması koşuluyla ücretsiz Expo Günlük Giriş Bileti hakkı kazanacak.

Bu muhteşem kampanyayı daha da cazip hale getirmek için, Special, Saver, Flex ve Flex Plus dahil tüm ücret türleri kampanyaya dahil edilmiştir. Bu promosyonla ilgili daha fazla bilgi için, kampanyaya özel sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Dubai'yi ister tek başınıza veya ailenizle keşfetmek, ister arkadaşlarınızla tekrar bir araya gelmek için ziyaret edin, her koşulda şimdi Dubai'ye seyahat etmek için en ideal zaman. Tüm dünyayı tek bir yere getirmeyi taahhüt eden en büyük tema etkinliğinin kalbinde olmanın yanı sıra, ziyaretçiler bu altı aylık dönemde BAE'nin kuruluşunun 50. yıldönümü şerefine ülkenin altın jübilesini kutlamak için bir çok aktivitenin ve özel kampanyanın keyfini çıkarabilirler. İyi haberler bununla da sınırlı değil. Yaklaşan seyahat planları olan ve halihazırda BAE'de bulunan yolcular (BAE’de ikamet edenler dahil), uçuş güzergahlarında Expo'nun devam ettiği altı aylık döneme denk gelen bir dönüş uçuşları olması halinde, ücretsiz Expo Günlük Giriş Bileti kazanabilecekler. Expo 2020 Dubai'nin Premier İş Ortağı ve Resmi Havayolu Emirates, dünya çapındaki yolcularının 182 günlük etkinliğin heyecanını yaşaması ve ev sahibi ülke olan Dubai'nin neler sunduğunu keşfetmeleri için yakında çeşitli Expo temalı paketleri hayata geçirecek.

Yazarlar