SON DAKİKA
Tarih : 2022.06.13 14:51:19

Emirates ve Airlink Ortak Uçuşlarını Resmi Olarak Başlattı

Emirates ve Airlink ortak uçuşlarını resmi olarak başlattı. Emirates ve Airlink ortaklığıyla yolcular, kendileri için ideal seyahat programlarını daha kolay şekilde oluşturarak, havayolunun Johannesburg, Cape Town ve Durban’daki uçuş noktaları üzerinden Güney Afrika’daki sekiz şehre tek rezervasyon referans koduyla kolay seyahat imkânlarından faydalanabilecek.

Haziran 2022 tarihinden itibaren satın alınan biletlerle anında seyahat etmek mümkün olacak. Emirates yolcuları artık, Johannesburg üzerinden sekiz, Cape Town üzerinden beş ve Durban üzerinden bir varış noktası dahil olmak üzere, bir dizi ek uçuş için rezervasyon yaptırabilecek. Yeni güzergâhlar arasında, diğerlerinin yanı sıra Bloemfontein, Hoedspruit, Port Elizabeth, Kimberley, George ve East London yer alıyor. Emirates hâlihazırda, Johannesburg’dan Dubai’ye günde iki, Cape Town’dan günde bir ve Durban’dan haftada toplam beş gidiş/dönüş uçuş gerçekleştiriyor.

Havayolu ayrıca, yolcularına daha iyi bir deneyim sunmak adına daha fazla ulaşım imkânı yaratmak için çalışıyor. Emirates, South African Airways ile ortaklığının yanı sıra, Airlink ile olan ortak uçuş anlaşması, Cemair ve FlySafair ile yaptığı anlaşmalı uçuşları ile Güney Afrika’daki bölgesel ağını genişleterek 79 noktaya çıkardı.

Yazarlar