SON DAKİKA
Tarih : 2021.08.29 14:03:17

En Uygun Uçak Bileti Türkiye’ye!

Rusya’nın en popüler çevrimiçi seyahat servisi Aviasales, Ruslar için en uygun fiyata sahip yurtdışı uçak biletleri sıralamasını açıkladı. Rusya’nın en popüler çevrimiçi seyahat servisi Aviasales, Ruslar için en uygun fiyata sahip yurtdışı uçak biletleri sıralamasında Türkiye’yi ilk sıraya yerleştirdi.

Aviasales tarafından yapılan açıklamada, Ağustos-Eylül sezonu için uygun fiyata bulunabilecek yurtdışı uçak bileti maliyetleri değerlendirmesinde Türkiye’nin en düşük fiyatla lider olduğu belirtilirken, ağustos ve eylül aylarında bu ülkeye 13 bin rubleye gidiş-dönüş uçak biletlerinin bulunabileceğini vurguladı. Kıbrıs, Rus turistler için Türkiye’den sonra düşük fiyatları ile en popüler ülke olmaya devam ediyor. Kıbrıs destinasyonuna gidiş-dönüş bileti fiyatı aktarmayla birlikte 16 bin rubleden başlarken, Rus havayolu şirketi Aeroflot ile direk uçuşlar için ise yolcu başına gidiş-dönüş 25 bin rubleye bilet bulunabiliyor.

Moskova’dan Ermenistan, Hırvatistan, Bulgaristan ve Arnavutluk’a gidiş-dönüş bilet fiyatları ortalama 18 bin rubleye mal olurken, Karadağ destinasyonuna bilet fiyatı 19 bin ruble, Gürcistan’a 22 bin ruble, Mısır ve Sırbistan’a ise 24 bin rubleye bilet bulunabiliyor. Ruslar için en popüler yurtdışı tatil destinasyonları arasında uçak bileti fiyatları en çok el yakan ülke ise gidiş-dönüş uçak bilet maliyeti 38 bin rubleyle Fas olarak kaydedildi.

Yazarlar