SON DAKİKA
Tarih : 2021.01.11 15:11:52

Endonezyalı Annenin Düşen Uçaktan Paylaştığı Son Fotoğraf Üzüntü Yarattı

Endonezya'nın Cakarta kentinden Pontianak kentine giderken dün kalktıktan dakikalar sonra radar teması kesilen ve okyanusa düşen, içinde 62 kişinin bulunduğu Endonezya yolcu uçağında bulunan Ratih Windania adlı annenin, çocuklarıyla çekilmiş son fotoğrafı üzüntü yarattı.

Düşen uçakta bulunan Ratih Windania, çocuklarıyla çekilmiş son fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Irfansyah Riyanto, kız kardeşi Ratih ve çocuklarının üç haftalık bir tatilin sonunda Batı Kalimantan Adasındaki Pontianak’a geri dönmek için Cakartadan uçağa bindiklerini söyledi.

ENDONEZYA'DA DÜŞEN UÇAK

Cumartesi günü Endonezya’nın başkenti Cakarta’dan kalktıktan sonra radardan kaybolan uçağın kalkıştan kısa süre sonra denize düştüğü belirlenmişti. Uçakta mürettebatla birlikte 62 kişi bulunuyordu. Olayın ardından teyakkuza geçen yetkililer Sriwijaya Havayolları'na ait yolcu uçağının parçalarını ve kara kutusunu bulmuştu.

Uçağın enkazının bulunduğu bölgede çok sayıda cansız bedene ulaşılmıştı. Yetkililer parçaların incelenmek üzere krizine merkezine açıklamıştı. Endonezya Donanması, yolcu uçağının enkazının başkent Cakarta sahilinin kuzeyindeki Thousand Adaları açıklarında 4 ayrı noktaya dağıldığını açıklamıştı.

Yazarlar