SON DAKİKA
Tarih : 2020.04.06 20:06:32

Erdoğan: Atatürk Havalimanı Hastaneye Dönüştürülüyor

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığındaki Kabine Toplantısı sona erdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında birazdan açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları; Kesinlikle para ile maske satışı yasaktır. Salgın bitene kadar vatandaşlarımızın tamamına yetecek maske stokumuz ve üretim planlamalarımız vardır . Ücretsiz şekilde maske ulaştırmaya kararlıyız. Evlerinden dışarı çıkmak zorunda olanlara 3 adımdan yakın mesafede bulunmamalarını istiyoruz. sosyal mesafeye çok dikkat etmeliyiz. Hastanelerimizde tedavi konusunda bir sıkıntımız yoktur.

Şu an kadar sağlık hizmetleri ve tedariki bakımından kayda değer bir meseleyle karşılaşmadık. Yoğun bir çalışmayla Atatürk Havalimanı alanını ve Sancak Tepe’deki havaalanı kısmını da bin odalık hastaneyi yapıyoruz. Bunları süratle 45 gün içerisinde buraları bitireceğiz. Avrupa ülkelerini ve ABD’deki gelişmeler anbean takip ediyoruz. Türkiye her şeye rağmen acil ihtiyaç duyulan konularda oldukça iyi bir yerdedir. Devlet böyle günler için vardır. Türkiye Cumhuriyeti tüm imkanlarıyla vatandaşlarının yanındadır.

Yazarlar