SON DAKİKA
Tarih : 2023.02.21 01:31:14

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na Hatay Havalimanı Tepkisi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, deprem sonrası pisti hasar gören Hatay Havalimanı hakkında iftiralarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Başkan Erdoğan, Hatay Havalimanı'nı CHP'li belediyelerin değil, Kalyon İnşaat'ın onardığını vurgulayarak "Haddini bil, bu senin işin değil. Anlamazsın bu işlerden. Ama yalan bunlarda diz boyu" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler sebebiyle pisti hasar gören Hatay Havalimanı'nda Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) onarım çalışmalarını başlattığını iddia ederek, "Kapanan Hatay Havalimanı'nı onarıyoruz. Gelsinler tutuklasınlar" ifadelerini kullanmıştı.

"HADDİNİ BİL! BU SENİN İŞİN DEĞİL, ANLAMAZSIN BU İŞLERDEN"

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nın Hatay Havalimanı üzerinden başlattığı deprem provokasyonuna tepki göstererek "Hatay Havalimanımızı 1 hafta içerisinde insani yardım uçaklarına ve yolcu uçuşlarına açtık. Ancak, ana muhalefetin başındaki zat Hatay Havalimanı'nı da kendi belediyelerinin imar ettiğini onardığını... Bu tür yalanları söylemeye devam ediyor. Ya haddini bil! Bu senin işin değil, anlamazsın bu işlerden." dedi.

Yazarlar