SON DAKİKA
Tarih : 2020.10.05 14:13:38

Etihad, Covid-19 Testini Bilete Ekliyor

Etihad Havayolları, Abu Dabi Uluslararası Havalimanı'ndan kalkan uçuşlar için rezerve edilen tüm uçak biletlerine dahil PCR testleri sunacak ABU DABI- 1 Ekim - 31 Aralık 2020 tarihleri ​​arasında Etihad Havayolları, Çin'e yapılan hizmetler haricinde, BAE'deki müşteriler tarafından Abu Dabi Uluslararası Havalimanı'ndan kalkan uçuşlar için rezerve edilen tüm uçak biletlerine dahil PCR testleri sunacak.

Havayolu BAE'deki toplama tesisleri ağında kalkıştan 48 ila 96 saat önce uygun testler sunmak için Life Medical Diagnostic Center (Life Dx) ile işbirliği yapıyor. First veya Business ile uçan yolcular, kendi evlerinde de testleri seçme seçeneğine sahip olacak. Hızlı ve kolay işlem doğrudan Life Dx ile rezerve edilebilir.Etihad Havacılık Grubu Tıbbi Hizmetler Başkan Yardımcısı Dr. Nadia Bastaki, “Bu, Etihad'ın PCR test sürecinden mümkün olduğunca fazla rahatsızlığı ortadan kaldırarak Abu Dabi'den ayrılanlar için daha fazla seyahat kolaylığı sağlamasına olanak tanıyan önemli bir gelişmedir.

Bu, tüm Etihad Havayolları biletlerindeki ücretsiz COVID-19 sigorta kapsamının son tanıtımından itibaren mükemmel bir şekilde devam ediyor."Bu ortaklığın Etihad'a ve en önemlisi konuklarımıza Life Dx’in üstün test teknolojilerini sağlayacağından eminiz, böylece başkentten daha fazla gönül rahatlığıyla seyahat edebilirler. Bu, Etihad'ın bizimle yolculuğunun her aşamasında profesyonel, güvenli ve korumalı bir seyahat deneyimi sağlamak için gösterdiği çabaların bir başka adımıdır. "Life Medical Diagnostic Center'ın Kurucusu ve CEO'su Hosam Fouad, “Yolcularının COVID-19 PCR test gereksinimlerini yönetmek için Etihad Havayolları ile stratejik ortaklığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

“Çözümün ana konsepti, Life Dx'in merkez laboratuvarının kapasitesini, tam otomatik, son teknoloji ürünü robotik sistemler aracılığıyla günde 40.000'e kadar test için artırmak ve seçilenlerle ortaklık kurarak geniş bir numune toplama merkezleri ağı oluşturmaktır. BAE'deki sağlık hizmeti sağlayıcıları. Artık yolcular randevularını en uygun yerlerinde ve uçuştan önceki saatte kolayca çevrimiçi olarak alabilirler.

Yazarlar