SON DAKİKA
Tarih : 2021.05.24 16:49:18

Etiyopya Havayolları Çalışanlarını Aşılıyor

Etiyopya Havayolları Tıp Merkezi, Etiyopya Havayolları Havacılık Akademisi ‘ndeki geçici aşılama merkezinde hizmet vermek için en son olanaklarla donatıldı. Müşteriler ve iş ortakları ile doğrudan iletişim halinde olan ön saf çalışanları, önceliğe sahip olma özelliği taşıyor.

Tüm çalışanlar, ilk doz aşılarını olduktan dört hafta sonra, ikinci dozunu olacaklar. Etiyopya Havayolları Grup CEO’su, Bay Tewolde GebreMariam, “Grup çalışanlarımız için COVID-19 aşısı ithal ettiğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Güvenlik her zaman en büyük önceliğimizdir ve çalışanlarımızın aşılanması, hem uçakta hem de yerde meslektaşlarımızın ve müşterilerimizin güvenliğini arttıracaktır. Çalışanların aşılanması, yolcuların bizimle uçma güvenini arttıracaktır.

Tüm zorunlu güvenlik önlemlerini uygulamaya devam edeceğiz ve aşılama bu önleyici tedbirleri tamamlayacaktır. Bu salgına karşı mücadelemizde büyük bir dönüm noktasıdır ve yolcularımızı uçuşta ve yerde tamamen aşılanmış çalışanlarla karşılamayı umuyoruz” dedi.

Yazarlar