SON DAKİKA
Tarih : 2017.07.19 12:03:13

Eurowings Amerika Kıtasında Üç Yeni Noktaya Uçuyor

Eurowings Uzun Mesafeli Uçuş Ağını Genişletiyor ve Amerika Kıtasında Üç Yeni Noktaya Uçuyor
 
Yolcular, Eurowings ile Amerika kıtasına uygun maliyetli seyahat ayrıcalığını keşfediyor
Eurowings, Airbus A330 model uçaklarla Florida’da Orlando’ya, Washington’da Seattle’a ve Jamaika’da Montego Bay’a uçuyor
Bu şehirlere, Köln/Bonn’dan sonra Münih kalkışlı uçuşlar da gerçekleştirilecek
Avrupa’nın en hızlı büyüyen havayolu şirketi Eurowings, yaz sezonunda toplam 13 farklı uzun mesafeli uçuş rotası sunuyor
 
Yüksek kaliteli ve uygun maliyetli havayolu şirketi Eurowings, Köln-Bonn havalimanından kıtalararası üç yeni noktaya uçmaya başladı: Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida Eyaleti’nde bulunan Orlando, Washington Eyaleti’ndeki Seattle ve Jamaika’da bulunan Montego Bay. Bu üç şehre uçuşlar, Avrupa ve Almanya’daki birçok havalimanından bağlantı uçuşları olan Köln/Bonn Havalimanı’ndan aktarmasız olarak haftada iki gün gerçekleştiriliyor.
 
Bu yeni uçuş ağlarının eklenmesiyle, Eurowings, altı adet Airbus A330 tipi uçakla, yaz sezonunda kıtalararası toplam 13 farklı noktaya uçuyor. Havayolu, gelecek yaz sezonunda ise filosuna altı yeni uçak ekleyerek, uzun mesafeli uçuş ağını daha da genişleteceğini açıkladı.
 
Ayrıca, Eurowings bu yaz sezonunda Münih kalkışlı uzun mesafeli uçuşlarına başlayacak. Böylece havayolu, Köln/Bonn ve Münih’ten seyahat sevenlere kıtalararası uygun maliyetli ve yüksek kaliteli uçuş imkânları sunacak. Gelecek yıl, Köln/Bonn kalkışlı kıtalararası uçuşlarda 700.000, Münih kalkışlı kıtalararası uçuşlarda ise 500.000 yolcunun taşınması bekleniyor.
 
İç hatlar ve kıtalararası uçuşlara ek olarak, Salzburg, Münih ve Mayorka’yı da rotasına eklemiş olan Eurowings, Avrupa’daki konumunu daha da güçlendirmiş ve Avrupa içi uçuşlarında önemli bir gelişme kaydetmiş oldu. Bununla birlikte Eurowings, Avrupa’da en hızlı büyüyen havayolu şirketi konumuna geldi.
 
Eurowings, Çarşamba ve Cuma günleri Orlando’ya, Salı ve Cumartesi günleri Seattle’ye, Pazartesi ve Cuma günleri ise Jamaika’da yer alan Montego Bay’e uçuyor.
 
Yolcular Eurowings uygulamasından veya www.eurowings.com web sitesi üzerinden rezervasyonlarını yapabilirler. Ayrıca, havayolunun tur operatörü markası Eurowings Holidays aracılığıyla, en iyi fiyatlarla yüksek kaliteli tatil paketleri ile yerlerini ayırtabilirler.

Yazarlar