SON DAKİKA
Tarih : 2021.03.09 12:41:15

Eurowings İngiltere Pazarına Giriyor

Lufthansa Group’un havayolu firması Eurowings, ilk defa İngiltere’nin Birmingham ve Manchester kentlerinden İspanya’nın Mallorca adasına uçuş düzenleyecek. Low – cost havayolu firması Eurowings, İngiltere’den Mallorca’ya yönelik uçuş talebindeki artış sonrasında Birmingham ve Manchester kentlerinden uçuş düzenleme kararı aldı. Alman havayolu firması, Mayıs ayının sonundan itibaren İngiltere’den Mallorca uçuşlarına başlayacak.

İngiltere seyahat pazarına giriş yapan Eurowings, ilk etapta Birmingham ve Manchester’dan Mallorca’ya haftada iki uçuş düzenleyecek. Uçuşların başlamasından sonra oluşan talebe göre uçuşların artırılması ve uçuş ağının genişletilmesi planlanacak.

24 NOKTADAN MALLORCA’YA UÇACAK

Bunun yanı sıra Lufthansa Group’un tatil (leisure) havayolu firması Eurowings, 2021 yaz sezonunda Almanya, Avusturya ve İsviçre’nin 20’den fazla havalimanından İspanya’nın Balear Adası’na uçuş düzenleyecek. Birmingham ve Manchester’ı da Mallorca uçuş ağına ekleyen Eurowings; Avrupa’nın 24 havalimanından adaya uçuş düzenleyecek.

Yazarlar